Κοιτάει Μάρκους Θόρντον

Κοιτάει Μάρκους Θόρντον

Gazzetta team
Κοιτάει Μάρκους Θόρντον
Ο Ολυμπιακός εξετάζει προσεκτικά αρκετές περιπτώσεις Αμερικάνων γκαρντ και ψηλών με τον Μάρκους Θόρντον των Σακραμέντο Κινγκς να συμπεριλαμβάνεται σε αυτές.

Οι «ερυθρόλευκοι» βολιδοσκοπούν αρκετές περιπτώσεις Αμερικάνων για να κλείσουν τις τρεις θέσεις ξένων που δικαιούνται να καλύψουν στο ρόστερ τους. Αν προχωρήσουν άλλωστε στην απόκτηση των Ζήση και Παπαδόπουλου θα έχουν μεγαλύτερη ευελιξία στο θέμα των έξι μη Ελλήνων.

Στα γραφεία της ΚΑΕ έχουν φθάσει αρκετές προτάσεις για παίκτες που μπορούν να ενδιαφέρουν τους Πειραιώτες με το τεχνικό επιτελείο να επεξεργάζεται έντονα αρκετές από αυτές με τους αδερφούς Μόρις και τον Ντόρσι να είναι μέσα στη λίστα.

Ο Μάρκους Θόρντον είναι ένας παίκτης που έχει τεθεί στα υπόψη του Ολυμπιακού και η υπόθεση του μόνο αδιάφορη δεν μπορεί να περάσει. Το λοκ άουτ έχει οδηγήσει αρκετούς Αμερικάνους να κατεβάσουν τις απαιτήσεις τους και να ψάξουν για μια ομάδα στην Ευρώπη, τη στιγμή που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα σκέφτονταν καν να φύγουν από τις ΗΠΑ.

Ο 24χρονος γκαρντ ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν στους Σακραμέντο Κινγκς έχοντας 21,3 πόντους κατά μέσο όρο (με 36% στα τρίποντα), 4,7 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ ανά αγώνα. Το κασέ του δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό και σίγουρα η υπόθεση του θα απασχολήσει τους «ερυθρολεύκους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα