Έχασε αλλά ήταν... λάτιν!

Έχασε αλλά ήταν... λάτιν!

Έχασε αλλά ήταν... λάτιν!

bet365

Η Πενιαρόλ νίκησε 2-1 τον Άρη στο «Βικελίδης» αλλά οι φίλοι των «κιτρίνων» έφυγαν χορτασμένοι από το γήπεδο, βλέποντας την ομάδα του Τσιώλη να πετάει... φωτιές επιθετικά! Μαγικά και γκολ από Σολτάνι!

Ο Σάκης Τσίωλης με σχήμα 4-3-3 επέλεξε να ξεκινήσει με τους Σηφάκη κάτω από δοκάρια. Δεξιά ο Βανγκέλι και τους αριστερά ο Μίστελ. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Γιαννίτσης και Λαζαρίδης. Ο Φατί σε ρόλο αμυντικού χαφ με τους Νέτο και Καπετάνος να συμπληρώνουν την τριάδα στο κέντρο. Στην επίθεση στην κορυφή ο Τσέζαρεκ και στα άκρα οι Καστίγιο και Σολτάνι.
Ο Νίεγκο Αγκουίρε 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ο Καρίνι. Δεξιά ο Γκονζάλεζ και αριστερά ο Άλμπιν. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ματσεάτσι και Βαλντεζ. Οι τριάδα στο κέντρο απαρτίζονταν από τους Τόρρες, Αμόντιο και Παστορίνι Στην επίθεση οι Πέρεζ Κουισόν ε τον Ζαλαγέτα να παίζει στην κορυφή.
Τα μαγικά του Καστίγιο
Ο Άρης μπήκε ορεξάτος στο γήπεδο με τον Καστίγιο να ξεσηκώνει τον κόσμο κυρίως με τις περίτεχνες ενέργειές του. Ο Μεξικανός επιθετικός μαζί με τον Σολτάνι έδειχνα να συνεννοούνται καλύτερα. Από τα πόδια του Καστίγιο ξεκίνησε η πρώτη φάση του αγώνα. Στο 2’ Ο Σολτάνι κάνει ωραία ενέργεια από τα δεξιά, γυρίζει στον άξονα στον Καπετάνο, ο που σουτάρει με τη μία, αλλά η μπάλα περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι. Η αμέσως επόμενη φάση των «κίτρινων» σημειώθηκε στο 8ο λεπτό. Ο Σολτάνι από τα δεξιά γυρίζει στον Καστίγιο, εκείνος πλασάρει με το δεξί, αλλά ο Καρίνι μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία.
Υστερούσε αμυντικά και 0-1
Μπορεί επιθετικά ο Άρης να βάδιζε καλά αμυντικά όμως υστερούσε. Μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα η Πενιαρόλ ανέβασε ταχύτητα. Φατί, Καπετάνος και Νέτο έδειχναν να μην μπορούν να κόψουν τους Ουρουγουανούς στις κατά μέτωπο επιθέσεις. Αν στο 20’ ο Παστορίνι από το ύψος του πέναλτι έστειλε την άουτ. Στο 22ο λεπτό ήρθε το γκολ με τον Πέρεζ να... τρυπώνει στην άμυνα του Άρη και με σουτ από κοντά να... εκτελέσει τον Σηφάκη.
Ο Κώστας Καπετάνος ήταν αυτός που ανέλαβε δράση τόσο οργανωτικά όσο και εκτελεστικά. Στο 24' δυνατό σουτ του νεοαποκτηθέντα, εντυπωσιακή απόκρουση από τον Καρίνι που διώχνει σε κόρνερ. Και στο 35ο λεπτό μέσα από την μεγάλη περιοχή επιχείρησε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
Μαγικά από Σολτάνι
Οι Θεσσαλονικείς που έχουν ανεβάσει ρυθμούς αναπτύσσονται διαρκώς από τα πλάγια καθώς δεν υπάρχει ο παίκτης που θα παίξει ,με την πλάτη στα αντίπαλα καρέ για να τον τροφοδοτήσουν. Ωστόσο κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης στο 39’ με τον Καρίμ Σολτάνι . Από τα δεξιά έγινε η σέντρα από τον Βανγκέλι με την άμυνα της Πενιαρόλ να βρίσκεται κάπου αλλού όχι όμως στο γήπεδο, με τον Γαλλοαλγερινό με πλασέ να ισοφαρίζει.
Το γύρισε σε 4-2-3-1
Με τρεις αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο Άρης ο Βελλίδης μπήκε στην θέση του Σηφάκη. Ο Παπαζαχαίας στην θέση του Γιαννίτση και ο Τόχα στην θέση του Τσέζαρεκ με τους κίτρινούς να αλλάζουν και την διάταξη σε 4-2-3-1 με τον Σολτάνι στην κορυφή. Ο Τσιώλης είδε πως ανασταλτικά ο Φατί δεν μπορεί να κόψει όλες τις μπάλες των Ουρουγουανών και ο Τόχα μπήκε για βοήθεια προκειμένου να μικρύνει και η απόσταση μεταξύ άμυνας και κέντρου.
Έλαμψε ο Καπετάνος
Ο Κώστας Καπετάνος έδειξε και στο δεύτερο ημίχρονο το πλούσιο ταλέντο του. Από τα πόδια του 27χρονος χαφ περνούσαν τα πάντα. Ο Τσιώλης από τον Ολυμπιακό Βόλου που συνεργάστηκαν τον θεωρούσε εργαλείο γι’ αυτό και επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του. Η σημερινή του εικόνα κέρδισε και το συνεργάτη του Σάντος στην εθνική και θεωρείτο δεδομένο μια κλήση του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Στο 64’ που αντικαταστάθηκε από τον Γιαννιώτας κέρδισε με το σπαθί το χειροκρότημα της εξέδρας.
Οι Θεσσαλονικείς στο 53' έφτασαν πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ. Μαγική ενέργεια από τον Σολτάνι, ο οποίος χορεύει την άμυνα της Πενιαρόλ αλλά το σουτ του βρίσκει στο δοκάρι! Στην επαναφορά νέα προσπάθεια του Νέτο, η μπάλα άουτ.
Το 2-1 η Πενιαρόλ
Οι πολλές αλλαγές και από τις δύο ομάδες ειχε ως αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του αγώνα όχι όμως και ο κόσμος που συνέχιζε να τραγουδάει. Η Πενιαρόλ βρήκε την ευκαιρία στο 71ο λεπτό να πατήσει στην περιοχή του Άρη με τον Βανγκέλι να πέφτει άγαρμπα πάνω στον Σίλβα. Ο Μήτσιος έδωσε το πέναλτι με Κορούχο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα 1-2.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα