Μια υπερδύναμη στη Θεσσαλονίκη

Μια υπερδύναμη στη Θεσσαλονίκη

Gazzetta team
Μια υπερδύναμη στη Θεσσαλονίκη

bet365

To gazzetta.gr παρουσιάζει την αποψινή αντίπαλο του Άρη, Πενιαρόλ (21:30, Conn-X Tv). Ποια είναι η υπερδύναμη της Ουρουγουάης που κοντράρεται με τους Θεσσαλονικείς, σε ένα σπουδαίο φιλικό.

Απόψε οι φίλοι του Άρη και συνάμα όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ομάδα που δεν έρχεται και τόσο... συχνά στα μέρη μας. Πόσο μάλλον στην πατρίδα μας! Ο Άρης υποδέχεται την Πενιαρόλ και το gazzetta.gr σας βάζει από νωρίς σε κλίμα αγώνα.


Club Atletico Penarol

Αποτελεί μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις της Λατινικής Αμερικής. Μια ιστορική υπερδύναμη στην Ουρουγουάη. Η πόλη του Μοντεβιδέο έχει τη δική της ομάδα. Το δικό της καμάρι.

Ιδρύθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου του 1891 από εργάτες της εταιρίας Central Uruguay Railway, στο προάστιο του Μοντεβιδέο. Τα χρώματά της είναι το μαύρο και το κίτρινο, ενώ από τη Διεθνή Υπηρεσία Ιστορίας και Στατιστικής έχει το παράσημο της κορυφαίας ομάδας της Λατινικής Αμερικής για τον 20ό αιώνα.

Ο πρώτος επίσημος αγώνας που έδωσε ήταν τον Ιούνιο του 1900 απέναντι στην Αλμπιόν, την οποία νίκησε με 2-1. Στο τέλος της σεζόν κατέκτησε και το πρωτάθλημα της χώρας.

Το πρώτο της επαγγελματικό πρωτάθλημα το σήκωσε το 1932, ενώ 28 χρόνια μετά κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες νικώντας την Ολίμπια Παραγουάης στον τελικό. Η συμμετοχή της στον τελικό του Διηπειρωτικού απέναντι στη Ρεάλ σκόρπισε ενθουσιασμό, ωστόσο εντός αγώνα τα πράγματα ήταν άσχημα, μια και οι Ισπανοί τη συνέτριψαν με το βαρύ 5-1 κατακτώντας το τρόπαιο.

Έχει κατακτήσει πέντε φορές το Λιμπερταδόρες, ενώ έχει στη σύνθεσή της τρία Διηπειρωτικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα