Προπονήθηκε ο Γιαλούσης

Νίκος Τσιώκος
Προπονήθηκε ο Γιαλούσης

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Λευτέρης Γιαλούσης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε κι έλαβε κανονικά μέρος στην απογευματινή προπόνηση του Εργοτέλη στο Γκάρντερεν της Ολλανδίας, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των κρητικών.

Με την απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα του Εργοτέλη στο Γκάρντερεν της Ολλανδίας. Σε αυτή έλαβε μέρος κανονικά ο Λευτέρης Γιαλούσης, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Από εκεί και πέρα, το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αφιερώθηκε σε ασκήσεις πίεσης με μπάλα, ενώ στο τέλος ο Νίκος Καραγεωργίου δούλεψε σε θέματα τακτικής. Έτσι, η προετοιμασία των κρητικών επί ολλανδικού εδάφους θα συνεχιστεί αύριο με δυο προπονήσεις, μια το πρωί (11:00, ώρα Ελλάδας) και μια το απόγευμα (18:30, ώρα Ελλάδας).

Δείτε στο photo gallery εικόνες από τη σημερινή προπόνηση του Εργοτέλη

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα