Μέχρι Τετάρτη τα σπουδαία!

Μέχρι Τετάρτη τα σπουδαία!

Μέχρι Τετάρτη τα σπουδαία!

bet365

Σε ανοιχτή γραμμή με τους υποψήφιους επενδυτές βρίσκεται ο Θόδωρος Ζαγοράκης. Μέχρι την Τετάρτη το αργότερο η συνάντηση με τους Σαχπατζίδη και Φλωρίδη προκειμένου να κατατεθούν όλα τα έγγραφα που θέτει ως προϋπόθεση ο ΠΑΟΚ για να ξεκινήσει η συνεργασία.

Η απόφαση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ να αναβάλει την σημερινή έκτακτη συνεδρίαση δείχνει πως συμφωνεί με τις απαιτήσεις που πρόβαλε η ΠΑΕ μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε την Παρασκευή(23/7) αμέσως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Πιερικό στην Τούμπα.

Αυτά που ζητάει η διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά και φυσικά τα απαιτεί και η Ε.Ε.Α για να μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χρήματα που θέλουν να βάλουν οι υποψήφιοι επενδυτές είναι τα εξής:

1. Πλήρη στοιχεία του ενδιαφερόμενου.
2. Φορολογική ενημερότητα.
3. Επικυρωμένες φορολογικές δηλώσεις της τελευταίας τριετίας.
4. Ποινικό μητρώο του ενδιαφερόμενου.

Μένει Θεσσαλονίκη ο «Τεό»

Η απόφαση του Θόδωρου Ζαγοράκη να μην ταξιδέψει μαζί με την αποστολή για το Όσλο αύριο(26/7), αλλά την Τετάρτη(27/7) έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει μια φημολογία περί συνάντησής του με τον Γιώργο Σαχπατζίδη. Τι λέει όμως η πλευρά των υποψήφιων επενδυτών. Λίγο μετά τις 18:00 ενημερώθηκε ο Κατερινιώτης επιχειρηματίας για την συνάντηση που θα έχει αύριο με τον Ζαγοράκη. Η συνάντηση ίσως να μην γίνει καθώς ο Σαχπατζίδης θα βρίσκεται στην Αθήνα για ένα επαγγελματικό ραντεβού και δεν γνωρίζει τι ώρα θα ξεμπερδέψει.

Ο γνωστός ΠΑΟΚτσής επιχειρηματίας θα επικοινωνήσει με τον Βασίλη Φλωρίδη που βρέθηκε για το τριήμερο στην Μύκονο προκειμένου να μιλήσουν kαι να αξιολογήσουν τα νέα δεδομένα που υπάρχουν μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ και τους όρους που θέτει για να γίνει το deal. Πάντως όλα συγκλίνουν πως όταν θα προκυρηχθεί η νέα αύξηση τότε θα μπορεί η πλευρά των επιχειρηματιών να επενδύσεις τα χρήματα που προτίθεται να βάλει 6.750.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα