Οριστικά πράσινος ο Ζέκα!

Οριστικά πράσινος ο Ζέκα!

Οριστικά πράσινος ο Ζέκα!

bet365

Ο πρόεδρος της Σετούμπαλ, Φερνάντο Ολιβέιρα, αποκάλυψε στο gazzetta.gr ότι συμφώνησε σε όλα με τον Παναθηναϊκό και ο Ζέκα έρχεται στην Αθήνα για να υπογράψει. «Τετάρτη ή Πέμπτη στην Αθήνα», επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Ολιβέιρα, ο οποίος χειρίστηκε αποκλειστικά τις διαπραγματεύσεις με το Τριφύλλι. Παραδόξως, εκείνος δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να μας απαντήσει καταφατικά στην ερώτηση εάν ο Ζέκα πρέπει να λογίζεται ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Καλησπέρα θα θέλαμε να μας πείτε σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για τον Ζέκα.
«Δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις».

Τι εννοείτε;
«Ότι δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε με τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης είναι δικός του».

Δεν υπάρχει κάποια λεπτομέρεια προς διευθέτηση;
«Όχι, καμία. Τα πάντα έχουν τακτοποιηθεί και η συμφωνία είναι ολοκληρωμένη».

Μήπως μπορείτε να μας πείτε το ποσό της συμφωνίας;
«Όχι καλύτερα. Αυτό είναι κάτι ανούσιο. Σημασία έχει ότι όλα πήγαν καλά και ο Ζέκα ανήκει στον Παναθηναϊκό».


«Τετάρτη ή Πέμπτη στην Αθήνα»

Ο πρόεδρος της Σετούμπαλ αποκάλυψε στο gazzetta.gr την έλευση του Ζέκα στον Παναθηναϊκό και ο μάνατζερ του παίκτη, Κάρλος Γκονσάλβες, επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τους «πράσινους». Μάλιστα, τόνισε πως θα συζητηθούν κάποιες λεπτομέρειες και ο 22χρονος αναμένεται στην Αθήνα πιθανότατα την Πέμπτη «Ναι, είναι αλήθεια υπάρχει συμφωνία της διοίκησης με τον Παναθηναϊκό και ο Ζέκα θα αγωνίζεται στην Ελλάδα. Σήμερα θα υπάρξει μια τελευταία επαφή για κάποιες λεπτομέρειες και θα συζητήσουμε πότε θα βρεθούμε στην Αθήνα. Υπάρχει το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Οντένσε, οπότε η άφιξή μας αναμένεται Τετάρτη ή Πέμπτη. Είμαστε ευχαριστημένοι για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και που ο Ζέκα θα παίξει σε μια μεγάλη ομάδα» κατέληξε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα