Ένας απλήρωτος πρωταθλητής κόσμου!

Gazzetta team
Ένας απλήρωτος πρωταθλητής κόσμου!

bet365

Στο καλοκαίρι των στημένων, των πλαστών δικαιολογητικών των ομάδων, των αγώνων μπαράζ που ήταν στον αέρα και των βαθμολογιών όλων των πρωταθλήματων που δεν έχουν επικυρωθεί, ήρθε ένα παλικάρι να μας δείξει ότι υπάρχει και η άλλη (αθλητική) Ελλάδα.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης αναδείχθηκε πρωταθλητής κόσμου στο πιο επίπονο αγώνισμα του υγρού στίβου, στα 10 χιλιόμετρα ανοιχτής θάλασσας, παλεύοντας υπό αντίξοες συνθήκες στη Σανγκάη, στο νερό που έβραζε (29 βαθμοί την ώρα του αγώνα) και το ξύλο των αντιπάλων (συνηθισμένη τακτική στους αγώνες ανοιχτής θάλασσας)!

Δεν πάλευε, όμως, κόντρα σε αυτά. Την ίδια ώρα πάλευε ενάντια στην απολογία του κατηγορούμενου Γιώργου Τσακογιάννη, τους ανεκδιήγητους διαλόγους Κούγια και Μπέου, κατά την απολογία του βασικού κατηγορούμενου για τα στημένα στον αθλητικό δικαστή, τη φυλάκιση του υποψήφιου επενδυτή στον ΠΑΟΚ –ονόματι Φλωρίδη– αλλά και με τα πλέι οφ για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, που αποφασίστηκε να διεξαχθούν τελικά και οι ομάδες έτρεχαν τελευταία στιγμή στις παραλίες να μαζέψουν τους ποδοσφαιριστές!

Διαβάστε όλο το άρθρο του Δήμου Μπουλούκου για τον Γιαννιώτη στο aixmi.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα