Με την πλάτη στον τοίχο

Με την πλάτη στον τοίχο

Gazzetta team
Με την πλάτη στον τοίχο

bet365

Τεράστιας σημασίας αγώνες από οικονομικής πλευράς αποτελούν για τον Παναθηναϊκό τα ματς με την Οντένσε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τι κερδίζει και τι χάνει σε περίπτωση πρόκρισης ή αποκλεισμού.

Αν το «τριφύλλι» περάσει το εμπόδιο της δανέζικης ομάδας τότε στη χειρότερη θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ θα έχει και την ευκαιρία να διεκδικήσει την είσοδό τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε περίπτωση αποκλεισμού από την Οντένσε θα χάσει 5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα είναι ορατός ο κίνδυνος να μείνει εκτός Ευρώπης. Θα έχει μια τελευταία ευκαιρία στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο ο οποίος δεν θα είναι απαραίτητα χειρότερος της Οντένσε.

Αν προκριθεί, θα αγωνιστεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, θα χάσει τα μισά από τα προϋπολογισμένα έσοδα των 5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ αν αποκλειστεί θα χάσει όλα τα χρήματα και θα μείνει εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο.

Αν περάσει την Οντένσε

1. Θα βάλει στα ταμεία του 2,1 εκατ. ευρώ λόγω της συμμετοχής του στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ποσό αυτό δίνεται στις ομάδες μέχρι τα Χριστούγεννα.

2. Θα υπάρξει η προοπτική συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αν και οι πιθανότητες θα είναι ελάχιστες, αφού θα πρέπει να αφήσει εκτός κάποιο «μεγαθήριο». Αν περάσει πάντως, θα έχει κέρδη πάνω από 15 εκατ. ευρώ.

3. Θα εξασφαλίσει περίπου 3 εκατ. ευρώ από τη δεδομένη πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.


Αν αποκλειστεί από την Οντένσε

1. Θα αποχαιρετίσει οριστικά την προοπτική εξόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

2. Θα κινδυνεύσει να μείνει από το καλοκαίρι εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αφού θα έχει μια τελευταία ευκαιρία στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ χωρίς την κατάλληλη ψυχολογία.

3. Θα χάσει προϋπολογισμένα έξοδα της τάξεως των 2,1 εκατ. ευρώ από τη μη συμμετοχή στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και ταυτόχρονα διακινδυνεύει άλλα 3 εκατ. ευρώ από την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα