Πρόβλημα και με Σπανούλη!

Πρόβλημα και με Σπανούλη!

Gazzetta team
Πρόβλημα και με Σπανούλη!

bet365

Όλα τα είχε η Εθνική... Το gazzetta.gr αποκαλύπτει ότι ο Σπανούλης πονάει στους προσαγωγούς, η ανησυχία είναι μεγάλη και για αυτόν τον λόγο επιστρέφει στην Αθήνα για εξετάσεις!

Η Εθνική ομάδα βρίσκεται στο Καρπενήσι για την προετοιμασία της, ωστόσο τα προβλήματα τραυματισμού φαίνεται να μην έχουν τέλος για τον Ηλία Ζούρο. Το νέο πρόβλημα προέκυψε με τον Βασίλη Σπανούλη, καθώς ο γκαρντ του Ολυμπιακού αισθάνεται πόνους στους προσαγωγούς, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σκέψεις για να γυρίσει ο παίκτης στην Αθήνα ακόμα και την Κυριακή, ούτως ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Στο ίδιο σημείο οι πόνοι...

Φυσικά επικρατεί ανησυχία στο στρατόπεδο της Εθνικής, καθώς το πρόβλημα το είχε στο πρόσφατο παρελθόν και συγκεκριμένα τον Απρίλιο και τον Μάιο όταν μάλιστα έμεινε αρκετό καιρό εκτός δράσης. Παράλληλα, τότε, γινόταν λόγος για να προβεί ο Σπανούλης σε εγχείρηση μετά τους τελικούς του πρωταθλήματος, όμως ο «V-Span» την ανέβαλε γιατί ήθελε πολύ να δώσει το «παρών» στην Εθνική. Κανείς δεν ξέρει όμως τι θα γίνει αν η εξέταση βγάλει κάποιο αποτέλεσμα μη αναστρέψιμο με απλή ξεκούραση και φυσιοθεραπείες...

Γι’ αυτούς τους λόγους θέλουν να εξακριβωθεί τι συμβαίνει με τους πόνους του Σπανούλη και όλοι εύχονται να μην είναι κάτι σοβαρό, διότι τα προβλήματα τραυματισμού και οι απουσίες δεν είναι λίγες για την Εθνική μας ομάδα ενόψει του Ευρωπαϊκού στη Λιθουανία και πιθανή απουσία του Σπανούλη θα λιγοστέψει ακόμα περισσότερο τις ελπίδες για διάκριση και πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

 

Τελευταία Νέα