«Δεν μπορείς να κάνεις πάσα;» (videos)

Γιώργος Τσακίρης
«Δεν μπορείς να κάνεις πάσα;» (videos)

bet365

Ο Δέλλας απέδειξε για πολλοστή φορά πως είναι έτοιμος για (όταν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια) καριέρα προπονητή όπως θα διαπιστώσετε με όσα είπε το πρωί σε Σιαλμά και Νικόλτση – Γκάζια και ο «Λύμπε» σε Κατσέτη…

Στη διάρκεια της άσκησης που αφορούσε την τακτική (με τον Μανόλο Χιμένεθ να εστιάζει στην επιθετική ανάπτυξη και στο τελείωμα των φάσεων) ξεχώρισε ο Τραϊανός Δέλλας σε… ρόλο κόουτς. Ο «Κολοσσός» απέδειξε με όσα θα διαβάσετε παρακάτω πως είναι απόλυτα έτοιμος (όταν αποφασίσει να… κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια) για να γίνει προπονητής.

Επειτα από μία λανθασμένη και κακή πάσα από τον Δημήτρη Σιαλμά στην άσκηση που αφορούσε την επιθετική τακτική (ανάπτυξη) ο Τραϊανός Δέλλας κοίταξε τον συμπαίκτη του απορημένος και του είπε: «Καλά δεν μπορείς να κάνεις πάσα; Ε; Καταλαβαίνω και ξέρω πως είσαι κουρασμένος όπως είμαστε όλοι, αλλά δεν σου είπα να κάνει τίποτα το… τρελό, σωστή πάσα έπρεπε μόνο. Όταν είμαστε κουρασμένοι πρέπει να χρησιμοποιούμε το μυαλό μας».

Λίγα λεπτά αργότερα ο «Τράι» είδε τον Σιαλμά να είναι απογοητευμένος προφανώς με τον διάλογο που ακολούθησε της αποτυχημένης προσπάθειάς του (ίσως βέβαια να ήταν και με τον εαυτό του) και δεν το άφησε να περάσει έτσι: «Βρε συ εγώ εκεί σε θέλω στην κούραση και μην απογοήτευσε όταν σου λέω κάτι. Για καλό το λέω».

Νωρίτερα ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε κάνει παρατηρήσεις σε έντονο ύφος στον Πολ Κατσέτη (και δικαιολογημένα) αφού έκανε κατάχρηση της μπάλας και δεν επέλεγε το απλό και το εύκολο… «Give the ball ρε γρήγορα» και «press more, άντε», ήταν τα… αγριεμένα λόγια του «Λύμπε».

Επειτα ήταν η σειρά του Δέλλα να τα… χώσει ξανά σε συμπαίκτη του με τον Νικόλτση να είναι ο αποδέκτης των παρατηρήσεων του Ελληνα κεντρικού αμυντικού: «Πήγαινε αγόρι μου γρήγορα πάνω στον αντίπαλο… Τι περιμένεις και καθυστερείς;».


 

Τελευταία Νέα