Μπάνε: «Θέλουμε τον Πέτζα, αλλά…»

Μπάνε: «Θέλουμε τον Πέτζα, αλλά…»

Gazzetta team
Μπάνε: «Θέλουμε τον Πέτζα, αλλά…»

bet365

Ο Πρέλεβιτς εξέφρασε με δηλώσεις του τη θέληση του να δει τον Στογιάκοβιτς να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, αλλά σημείωσε τις δυσκολίες της υπόθεσης. «Σε 3-4 χρόνια μπορούμε να χτυπήσουμε Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό».

Η φημολογία που θέλει τον Πέτζα Στογιάκοβιτς να επιστρέφει από το ΝΒΑ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ έφθασε μέχρι τη Σερβία και έτσι ο πρόεδρος του «δικεφάλου», Μπάνε Πρέλεβιτς κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι βλέπω τον Πέτζα, αλλά απλώς βγαίνουμε έξω. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής συζητήσεις για να έρθει στον ΠΑΟΚ. Κάθε καλοκαίρι είναι στην Θεσσαλονίκη και περνά πολύ καιρό γενικά στην Ελλάδα».

Σχετικά με την προοπτική να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Μπάνε Πρέλεβιτς τόνισε στη σερβική εφημερίδα «Sportski Zurnal» ότι «κάθε άνθρωπος της ομάδας θα ήθελε να τον δει στον ΠΑΟΚ, επειδή είναι φανταστικός παίκτης. Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι μόνο τα δικά μας σχέδια, αλλά και το τι θέλει ο Στογιάκοβιτς. Πάντα επικοινωνούμε σε φιλικό επίπεδο και αυτό θα γίνει και τώρα. Αν γίνουν επίσημες συζητήσεις, θα υπάρχουν διαπραγματεύσεις».

Όταν ρωτήθηκε ο «τίγρης» αν γνωρίζει κάτι για τις σκέψεις του Στογιάκοβιτς είπε ότι «ούτε ο ίδιος γνωρίζει αν θα συνεχίσει να παίζει ή θα σταματήσει την καριέρα του. Πιστεύω θα εκτιμήσει την κατάσταση και αν θα φύγει από το ΝΒΑ».

Τέλος, σε ερώτηση για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ τόνισε πως «είναι η ψυχή της ομάδας» και για τη δυναμική του «δικεφάλου» την νέα σεζόν εκτίμησε ότι «δεν μπορούμε ακόμα να χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά σε 3 ή 4 χρόνια θα μπορούμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα