Συνεργασία... κορυφής!

Gazzetta team
Συνεργασία... κορυφής!

bet365

Το Gazzetta.gr ανακοινώνει μια συνεργασία που θα συζητηθεί με έναν παγκόσμιο κολοσσό του internet! Η ελληνική έκδοση του MSN ενημερώνεται πλέον στα αθλητικά γεγονότα ΜΟΝΟ από το Gazzetta.gr!

Τα πολλά λόγια για το τι εστί... Microsoft και MSN είναι φτώχεια. Με 465 εκατομμύρια επισκέπτες και διαθέσιμη έκδοση σε 21 γλώσσες, τα νούμερα μιλούν από μόνα τους.

Στο Gazzetta.gr είμαστε περήφανοι που μια ιστοσελίδα με το κύρος και την αξιοπιστία του MSN επέλεξε εμάς από τον ελληνικό διαδικτυακό τύπο για την αθλητική ενημέρωση των επισκεπτών της, καθώς η επιλογή αυτή αντανακλά την πορεία και την αξιοπιστία του site μέσα στα τρία χρόνια λειτουργίας του.

Τι σημαίνει η συνεργασία αυτή για το MSN;

Μέσα από τέσσερις μεγάλες θεματικές υποενότητες του Gazzetta.gr, «Ποδόσφαιρο», «Μπάσκετ», «Motor Sports» και «Άλλα Αθλήματα», καθώς και 23 επιμέρους κατηγορίες, ο επισκέπτης μπορεί να λάβει πλήρη και αξιόπιστη ενημέρωση για ένα μεγάλο εύρος θεμάτων από τον εγχώριο και το διεθνή αθλητισμό, από τη Superleague, την Α1, το ChampionsLeague και το ΝΒΑ μέχρι την F1, το water polo και όλες τα μεγάλα αθλητικά events του πλανήτη.

Παράλληλα, οι επισκέπτες του msn.gr θα έχουν τη δυνατότητα να διαβάζουν τα blogs γνωστών και καταξιωμένων αθλητικογράφων, οι οποίοι σχολιάζουν την αθλητική επικαιρότητα σε καθημερινή βάση. Ταυτόχρονα, ο χρήστης του msn.gr θα μπορεί πλέον να «διαβάζει» τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών και αθλητικών εφημερίδων, ενώ το προσεχές διάστημα, με την έναρξη των κατά τόπους Πρωταθλημάτων, μέσα από το Live Scores θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τις τρέχουσες βαθμολογίες.

Η Βάλια Παπασπύρου, MSN Executive Producer για την Ελλάδα, δήλωσε σχετικά με την ανανεωμένη θεματική ενότητα στο www.msn.gr: «Το www.msn.gr εκσυγχρονίζεται, ανανεώνει και εμβαθύνει διαρκώς το επίπεδο των υπηρεσιών του, προς την κατεύθυνση της παροχής πολυφωνίας, έγκυρης και αξιόπιστης πληροφόρησης για όλα τα πιθανά θέματα που αφορούν τον αναγνώστη. Υπό αυτό το πρίσμα, η ανανεωμένη θεματική ενότητα "Αθλητισμός" φιλοδοξεί να καλύψει τις ανάγκες του αναγνώστη που θέλει ολοκληρωμένη ενημέρωση, αλλά και εμπεριστατωμένες απόψεις για τον κόσμο των sports με εμπλουτισμό και βάθος περιεχομένου».

Ο Γενικός Διευθυντής του Gazzetta.gr, Γρηγόρης Βότσικας, ανέφερε: "Γιορτάζουμε τα τρία χρόνια παρουσίας μας στο διαδίκτυο, ξεκινώντας τη συνεργασία μας με το MSN. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί την αναγνώριση και από το απαιτητικό κοινό του MSN του έγκυρου και πλούσιου δημοσιογραφικού χαρακτήρα μας,που μας διαφοροποιεί στο χώρο της αθλητικής ειδησεογραφίας».

Σχετικά με το MSN και Windows Live

Το MSN έχει περισσότερους από 465 εκατομμύρια επισκέπτες μηνιαίως, σε παγκόσμιο επίπεδο. Με τοπικές εκδόσεις διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο, σε 42 αγορές και 21 γλώσσες το MSN αποτελεί κορυφαία υπηρεσία που προσφέρει υψηλής ποιότητας περιεχόμενο στους καταναλωτές και ευκαιρίες διαδικτυακής διαφήμισης σε εταιρίες παγκοσμίως. Το Windows Live, μια νέα ομάδα προσωπικών διαδικτυακών υπηρεσιών και λογισμικού, είναι σχεδιασμένο ώστε να συγκεντρώνει σε ένα σημείο όλες τις αγαπημένες επαφές, πληροφορίες και δράσεις (interests), διαθέτοντας παράλληλα ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας για χρήση στο PC, στις συσκευές και στο Διαδίκτυο. Το MSN και το Windows Live θα προσφέρονται μαζί και θα λειτουργούν συμπληρωματικά μεταξύ τους. Μπορείτε να αποκτήσετε τις υπηρεσίες Windows Live στη διεύθυνση www.get.live.com. Το MSN είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση http://www.msn.com

Σχετικά με το Gazzetta.gr

Εμάς μας... ξέρετε! Μέσα σε τρία χρόνια, με την εμπιστοσύνη σας έχετε φέρει το Gazzetta.gr στην κορυφή του ελληνικού αθλητικού internet. Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε!

 

Τελευταία Νέα