Άλλη ομάδα με Οντένσε

Άλλη ομάδα με Οντένσε

Gazzetta team
Άλλη ομάδα με Οντένσε

bet365

Ο Γιάννης Σκόκας γράφει για την ισοπαλία στο Περιστέρι και εξηγεί γιατί θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο με την Οντένσε.

Πράγματι ο Παναθηναϊκός δεν βλεπόταν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Μια τραγωδία ήταν όλη η ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος, μηδενός εξαιρουμένου. Το γεγονός άλλωστε ότι κάποιος παίκτης μπορεί να είναι λίγο πιο φιλότιμος και να παίζει με περισσότερο πάθος από κάποιον άλλον, δεν τον καθιστά απαραιτήτως και καλύτερο μέσα στο γήπεδο. Απλώς τον κάνει πιο δραστήριο…

Δεν χρειάζεται να ξέρεις και πολλή μπάλα για να καταλάβεις ότι ο Παναθηναϊκός είχε πρόβλημα και στο ματς με τους Περιστεριώτες, όπως άλλωστε συνέβη και στα δύο προηγούμενα φιλικά με τη Σίβασπορ και την Κολωνία. Έβγαζε μάτια η ανυπαρξία του Τριφυλλιού, κυρίως σε επίπεδο δημιουργίας.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο leoforos.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα