«Τα έχουμε βρει με Ηρακλή!»

«Τα έχουμε βρει με Ηρακλή!»

Gazzetta team
«Τα έχουμε βρει με Ηρακλή!»

bet365

Ο Ανδρέα Παντελή μιλάει αποκλειστικά στο gazzetta.gr επιβεβαιώνοντας τις επαφές για την ανάληψη των ηνίων του Ηρακλή. Τι λέει για την επόμενη ημέρα του συλλόγου αλλά και τον υποψήφιο προπονητή Μάκη Κατσάβακη.

Ο ίδιος είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία του Ηρακλή και πλέον η περίπτωσή του φέρεται ως η μοναδική για την επόμενη ημέρα στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο «γηραιός» οδήγησε τους ανθρώπους της ομάδας να επικοινωνήσουν μαζί του, προκειμένου να αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας.

Ο Ανδρέα Παντελή με δηλώσεις του στο gazzetta.gr επιβεβαιώνει τις επαφές, με τις επόμενες ημέρες να είναι οι πλέον σημαντικές προκειμένου το θέμα να έχει αίσιο τέλος.

Ο Κύπριος παράγοντας χαρακτήρισε... βουνό την επόμενη ημέρα, ενώ επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Μάκη Κατσαβάκη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου της συμπρωτεύουσας:

«Τα θέματα όλα έχουν συζητηθεί και πλέον αυτό που απομένει είναι το διαδικαστικό κομμάτι. Η φόρμουλα έχει βρεθεί στις συζητήσεις και τα πράγματα προχωράνε», τόνισε αρχικά, ενώ για την επόμενη ημέρα της ομάδας αλλά και για τον Μάκη Κατσαβάκη, σημείωσε:

«Το θέμα θα πρέπει να τελειώσει εντελώς για να μπορέσουμε να πούμε περισσότερα πράγματα. Από εκεί και πέρα, θα μπορέσουμε να μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς, να ενισχύσουμε το ρόστερ της ομάδας, τους διακανονισμούς που έχουμε αλλά και όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Τα προβλήματα που υπάρχουν είναι... βουνό! Με τον Μάκη Κατσαβάκη έχει γίνει καταρχήν συζήτηση και πρέπει να τελειώσει εντελώς το θέμα για να πούμε κάτι περισσότερο. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως θα περιμένουμε δυο-τρεις μέρες να επισημοποιηθούν τα πράγματα και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Ανδρέα Παντελή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα