Προσγειωμένοι για τρόπαια! (pics)

Προσγειωμένοι για τρόπαια! (pics)

Gazzetta team
Προσγειωμένοι για τρόπαια! (pics)

bet365

Μετρημένοι και αποφασισμένοι για σκληρή δουλειά εμφανίστηκαν οι τρεις νεαποκτηθέντες παίκτες του Παναθηναϊκού, Βίκτορ Βιτόλο, Τοτσέ και Κουίνσι Οβούτσου. Το gazzetta.gr βρέθηκε στην παρουσίαση.

Τους τρεις παίκτες παρουσίασε ο Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος είπε: «Φιλοδοξούμε από αυτούς τους τρεις παίκτες να πάρουμε πολλά πράγματα».

Βιτόλο: «Δεν ήρθα για να κάνω το αστέρι»

Αρχικά το λόγο πήρε ο Βίκτορ Βιτόλο: Ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ, ο οποίος πήρε πρώτος τον λόγο, ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Ο Παναθηναϊκός είναι σημαντικό βήμα για την καριέρα μου. Νομίζω πως όλοι γνωρίζουν όλα όσα έχω κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχω πραγματοποιήσει τρεις πολύ καλές χρονιές στην Ελλάδα και το μοναδικό που επιθυμώ είναι να συνεχίσω έτσι και στον Παναθηναϊκό ή αν γίνεται να τα πάω ακόμα καλύτερα. Όλοι όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου στο γήπεδο. Δεν ήρθα στον Παναθηναϊκό για να κάνω το αστέρι της ομάδας. Ήρθα για να δουλέψω και να βοηθήσω και τους συμπαίκτες μου ώστε να γίνουμε καλύτεροι».

Για το γεγονός πως είναι ο αντικαταστάτης του Ζιλμπέρτο Σίλβα: «Πέραν από τον θαυμασμό που έχω για τον σύλλογο, ο πρώτος λόγος που έρχομαι είναι να δουλέψω. Το μόνο που επιθυμώ είναι να έχω τα ίδια αποτελέσματα που είχε ο Ζιλμπέρτο εδώ και όλοι όσοι είναι στον Παναθηναϊκό να είναι ικανοποιημένοι από την πορεία μου και τα αποτελέσματά μου»

Για την κατάσταση που βρίσκεται: «Πάντα θέλω να αγωνίζομαι. Αλλά πρέπει να πούμε ότι υπήρξε καθυστέρηση να φύγω από την προηγούμενη ομάδα, όμως πιστεύω ότι σύντομα θα είμαι έτοιμος. Για να παίξω έναν αγώνα τέτοιου επιπέδου, πρέπει να είμαι 100% έτοιμος».

Για το τι είναι πιο σημαντικό: «Αν ένας σύλλογος θέλει να κερδίζει τρόπαια, πρέπει και η ομάδα να λειτουργεί ως σύνολο. Είμαι της άποψης πως πρέπει να υπάρχει ένα δυνατό σύνολο. Ο Παναθηναϊκός έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες και ο προπονητής θα καταφέρει να βρει τον τρόπο και να είμαστε ένα καλό σύνολο».

Τοτσέ: «'Ηρθα για να πετύχω γκολ»

Μετά τον Βιτόλο τον λόγο πήρε ο Τοτσέ ο οποίος τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Έχω έρθει με όρεξη να δουλέψω και εύχομαι η χρονιά που έρχεται να είναι σημαντική. Με έφεραν εδώ για να πετύχω γκολ. Γι’ αυτό θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, κι αυτός ήταν από τους σημαντικότερους λόγους που αποφάσισα να έρθω».

Για την επιλογή του να διαλέξει τον ΠΑΟ και όχι μια ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Είναι αλήθεια πως είχα προτάσεις, αλλά όταν ήρθε η πρόταση από εδώ δεν το σκέφτηκα».

Για το γεγονός πως επέλεξε το νούμερο 9: «Διάλεξα το 9 γιατί είναι το αγαπημένο μου νούμερο και ήταν ελεύθερο. Ξέρω πως ο προκάτοχός μου έκανε πολύ καλές σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Δεν θα ήθελα να γίνω μέρος των συγκρίσεων που θα γίνουν. Στο τέλος της χρονιάς θα είναι το ίδιο ικανοποιημένοι με εμένα, όταν ήταν με τον προκάτοχό μου».

Για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται: «Ήδη προέρχομαι από μια περίοδο διακοπών, θεωρώ πως σε μία εβδομάδα με 10 μέρες θα είμαι έτοιμος σε καλό επίπεδο».

Οβούτσου: «Να κερδίσουμε τρόπαια»

Τέλος ο Κουίνσι Οβούτσου με τη σειρά του δήλωσε: «Είναι τιμή μου που είμαι μέλος του μεγάλου αυτού συλλόγου. Έχουμε μια μεγάλη περίοδο μπροστά μας, αλλά πιστεύω ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν καλά και να καταφέρουμε να κερδίσουμε τρόπαια. Για μένα είναι ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι εδώ, ήθελα να ‘ρθω για να βοηθήσω με τις δυνατότητές μου το σύλλογο».

Για την παρουσία του Ζεσουάλδο Φερέιρα: «Όταν πήγα στην Μάλαγα ήταν ο προπονητής εκείνη την περίοδο. Δυστυχώς έφυγε νωρίς. Δημιουργήσαμε όμως πολύ καλή σχέση. Με βοήθησε με πάρα πολλούς στόχους. Το να πάρω την απόφαση να έρθω εδώ για να συνεχίσω την συνεργασία του μαζί του δεν ήταν δύσκολη απόφαση».

Για την κατάσταση που βρίσκεται: «Έχω ξεκινήσει ήδη να προπονούμε. Θα χρειαστώ λίγο διάστημα για να είμαι έτοιμος. Πιστεύω πως θα είμαι σε θέση σε 2-3 εβδομάδες να αγωνιστώ. Καταλαβαίνετε πως αν η σχέση μου με τον Ζεσουάλδο δεν ήταν καλή, δεν θα ήμουν εδώ».

Για το αν ο Παναθηναϊκός αποτελεί σκαλοπάτι στην καριέρα του: «Μου δίνεται η ευκαιρία να αποδείξω τις ικανότητές μου και οι φίλαθλοι να είναι ευχαριστημένοι. Μπορεί να παραμείνουμε εδώ για πολλά χρόνια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα