«Θέλουμε Ολυμπιακό, αλλά... »

«Θέλουμε Ολυμπιακό, αλλά... »

«Θέλουμε Ολυμπιακό, αλλά... »

bet365

Ο μάνατζερ του Αλμπέρτο Θαπατέρ, επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr πως υπήρξαν επαφές με τους Ερυθρόλευκους, «προοπτική που ενδιαφέρει τον παίκτη», μα αυτές έχουν παγώσει και ο Ισπανός μέσος εξετάζει προτάσεις από Αγγλία, Ισπανία.

Η είδηση που κυκλοφόρησε σήμερα και τοποθέτησε τον Θαπατέρ στη λίστα του Ολυμπιακού, επικυρώθηκε ως πραγματική και από τον Χινές Καρβαχάλ. Ο μάνατζερ του παίκτη, δίχως να πει εάν εκείνος τον πρότεινε ή εάν οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν εκείνοι που τον πλησίασαν, μας αποκάλυψε πως έχουν γίνει κουβέντες για τον 26χρονο Ιβηρα: «Πριν από λίγο καιρό μιλήσαμε με τον Ολυμπιακό. Η αλήθεια είναι πως τον Αλμπέρτο θα τον ενδιέφερε σίγουρα αυτή η σημαντική προοπτική, μα δεν προέκυψε κάποια προσέγγιση σε πρώτη φάση», είπε ο διάσημος Ισπανός ατζέντης που πρόσθεσε σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης: «Αυτή τη στιγμή το θέμα έχει μείνει στάσιμο και εμείς εξετάζουμε κάποιες επιλογές που υπάρχουν από την Αγγλία και την Ισπανία, αλλά δεν αποκλείω τίποτα για το μέλλον... »

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα