«Ο Φερέιρα ξέρει τον τρόπο!»

«Ο Φερέιρα ξέρει τον τρόπο!»

«Ο Φερέιρα ξέρει τον τρόπο!»

bet365

«Πράσινος» και τυπικά ο Κουίνσι που ήρθε στον Παναθηναϊκό με τη φήμη του... παιχταρά, αλλά και του απείθαρχου. Ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός της Γκάνας Μίλοβαν Ράγεβατς αναλύει στο gazzetta.gr τον Οβούσου και... συμβουλεύει τον Φερέιρα!

O Koυίνσι Οβούσου ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό και είναι έτοιμος να μπει αμέσως στον αγωνιστικό χώρο και να βοηθήσει τους «πράσινους». Ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός της Γκάνας, Μίλοβαν Ράγεβατς αναλύει στο gazzetta.gr το ποδοσφαιρικό στυλ του Γκανέζουμ αλλά και την συμπεριφορά του μέσα και έξω από τα γήπεδα.


- Ο Κουίνσι Οβούσου αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού. Η άποψή σας για τον παίκτη;

«Είναι πολύ μεγάλο ταλέντο, με εξαιρετική σωματοδομή και από τους πιο γρήγορους ποδοσφαιριστές που έχω δουλέψει. Είναι παίκτης που μπορεί να πάρει πάνω του προσπάθειες και να βοηθήσει όταν η μπάλα καίει. Θα δώσει στην ομάδα του ώθηση, δύναμη και φρεσκάδα. Έχει περάσει από μεγάλες ομάδες, γνωρίζει τον Φερέιρα και μπορεί να προσφέρει».

- Δουλέψατε μαζί του και γνωρίζετε καλά τα θετικά του. Εκτός από την ταχύτητά του τι άλλο μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό;

«Η ταχύτητα είναι το μεγάλο του προσόν. Είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να βγάλει αντεπίθεση, μπορεί να αλλάξει γρήγορα πόδι και δοκιμάζει σουτ από μεγάλη απόσταση. Μπορεί να παίξει και στα δυο άκρα της επίθεσης, αν και άποψή μου είναι πως μπορεί να βοηθήσει περισσότερο στα δεξιά. Είναι παίκτης ψυχολογίας και αν σε μια ομάδα είναι καλά προσφέρει περισσότερο. Ενθουσιώδης παίκτης, με γλυκιά ντρίμπλα μπορεί να δώσει γκολ στον επιθετικό της ομάδας του, αλλά να πάρει και πάνω του προσπάθεια».

- Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον ξέρει καλά και τον εμπιστεύεται. Εσείς ποια προβλήματα εντοπίζετε στο αγωνιστικό του κομμάτι;

«Είναι επιθετικός ποδοσφαιριστής και δεν είναι καθόλου αμυντικός. Ο Κουίνσι δεν γύριζε σχεδόν ποτέ να μαρκάρει με συνέπεια να βγαίνουν μπακ και χαφ στην πλάτη της άμυνάς μας. Είναι γρήγορος, αλλά δεν συγκλίνει τόσο εύκολα για να διασπάσει την άμυνα. Θέλει δικό του ανοιχτό γήπεδο για να κάνει τη ζημιά, με πολύ κλειστές άμυνες δεν τα πάει τόσο καλά. Στις... αδυναμίες του και το γεγονός πως πολλές φορές δεν δίνει τη μπάλα από το... δεξί στο αριστερό, θα πάρει μόνος του την προσπάθεια χωρίς να σκεφτεί την ομάδα».

- Ο χαρακτήρας του είναι κάτι που μπορεί να προβληματίσει τον Παναθηναϊκό;

«Είναι παίκτης ψυχολογίας και θέλει να τον υπολογίζουν στην ομάδα που βρίσκεται. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον ξέρει καλά, οπότε γνωρίζει πως να τον... διαχειριστεί. Για να εισηγηθεί την απόκτησή του σημαίνει πως τον εμπιστεύεται απόλυτα και ξέρει πως θα βοηθήσει. Πιστεύω όμως πως και για τον Κουίνσι ο Παναθηναϊκός είναι ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, επέστρεψε στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και ο Οβούσου πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα