Πάντιτς: «Τοτσέ όπως... Φουστέρ»

Πάντιτς: «Τοτσέ όπως... Φουστέρ»

Gazzetta team
Πάντιτς: «Τοτσέ όπως... Φουστέρ»

bet365

Ο παλιός μας γνώριμος από τον Πανιώνιο, Μίλινκο Πάντιτς και νυν προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης Β', μιλάει στο gazzetta.gr για τον Τοτσέ και πιστεύει ότι μπορεί να έχει την εξέλιξη του Φουστέρ!

Τον γνωρίζει από τα... μπουσουλήματά του και η άποψή του για τον ποδοσφαιριστή και άνθρωπο Χοσέ Βερδού Νικολάς έχει βαρύνουσα σημασία. Ο νυν προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης Β' και παλιός γνωστός όλων των Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων από το θεαματικό πέρασμά του από τον Πανιώνιο, Μίλινκο Πάντιτς, μιλάει στο gazzetta.gr για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, τον Ισπανό φορ Τοτσέ, για τον οποίο προβλέπει ότι μπορεί αν όλα πάνε καλά να αποδειχθεί νέος... Φουστέρ.

Τον ξέρει καλά...
Ο Μίλινκο Πάντιτς γνωρίζει καλά το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού αφού τον παρακολουθεί από τα ξεκινήματά του: «Τον θυμάμαι στο ξεκίνημά του. Όταν επέστρεψα εγώ στην Ατλέτικο το 2003 για να αναλάβω πόστο στην ομάδα ο Τοτσέ σκόραρε συνεχώς με την Ατλέτικο Β' και όλοι έλεγαν εξαιρετικά λόγια για αυτόν. Οι προσδοκίες ήταν μεγάλες όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον παίκτη. Δεν κατάφερε να παίξει στην πρώτη ομάδα της Ατλέτικο και αποχώρησε στην αρχή ως δανεικός και μετά οριστικά. Τον παρακολουθώ χρόνια και χαίρομαι που κατάφερε να κάνει το άλμα από τη Σεγούντα Ντιβιζιόν στον Παναθηναϊκό».

«Θα τα καταφέρει στην Ελλάδα»
«Έχει καλά στοιχεία ως επιθετικός. Είναι δυνατό παιδί και έχει καλά τελειώματα. Στο 4-3-3 παίζει μόνο κορυφή. Στο 4-4-2 μπορεί να παίξει και τις δυο θέσεις μπροστά, αλλά νομίζω ότι δίνει το μάξιμουμ ως φορ περιοχής. Θεωρώ ότι δεν μπορεί να αποδώσει καλά όταν αναγκάζεται να ξεκινά προσπάθειες αρκετά μακριά από την αντίπαλη περιοχή. Για να πάρεις αυτά που έχει να δώσει πρέπει να τον τροφοδοτείς σωστά σε θέση βολής.

Υστερεί σε ταχύτητα, αλλά νομίζω ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα γίνει ιδιαίτερα αντιληπτό, αφού ο ρυθμός είναι πάντα ένα ή και δύο επίπεδα πιο κάτω από την Ισπανία. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει στην Ελλάδα. Είναι καλός επιθετικός. Αν προσαρμοστεί γρήγορα μπορεί να κάνει μια σεζόν όπως ο Φουστέρ, που δεν τον ήξερε κανείς αλλά τα πήγε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι θα περίμενε και ο Βαλβέρδε».

«Να περιμένετε αρκετά γκολ»
«Θεωρώ τον Τοτσέ παίκτη ψυχολογίας. Αν ξεκινήσει καλά και δεν νιώσει την πίεση και την αμφισβήτηση, πιστεύω ότι θα σημειώσει αρκετά τέρματα. Τα τελευταία χρόνια τα πηγαίνει αρκετά καλά. Δείχνει σταθερότητα στις επιδόσεις του, έστω και αν πρόκειται για ένα πρωτάθλημα όπως της δεύτερης κατηγορίας. Μη νομίζετε ότι το ελληνικό είναι πολύ ανώτερο της Σεγούντα. Τουλάχιστον αυτό που θυμάμαι εγώ, γιατί εδώ και χρόνια δεν παρακολουθώ τις ποδοσφαιρικές εξελίξεις στην Ελλάδα πολύ στενά. Όποτε έχω τη δυνατότητα ενημερώνομαι αλλά χωρίς λεπτομέρειες.

Αντι-Σισέ ο Τοτσέ; Όχι, δεν μπορεί να είναι αντι-Σισέ. Ο Γάλλος είναι επιθετικός με τρομερά προσόντα, φορ παγκόσμιας κλάσης. Ο Ισπανός είναι άλλο πράγμα. Άλλο στιλ. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση», ήταν τα τελευταία λόγια του Μίλινκο Πάντιτς πριν τον αποχαιρετίσουμε και κλείσουμε το τηλέφωνο. Ο Σέρβος από τις αρχές του Ιουνίου είναι επίσημα ο τεχνικός της Ατλέτικο Β', πραγματοποιώντας το μεγάλο άλμα στην προπονητική του καριέρα, αφού μέχρι πρόσφατα προπονούσε δεκάχρονα και δωδεκάχρονα στις ακαδημίες των Ροχιμπλάνκος. Του ευχόμαστε να τον δούμε σύντομα και στην άκρη του πάγκου της πρώτης ομάδας της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα