Μένει «πράσινος» ο Τσαρτσαρής!

Μένει «πράσινος» ο Τσαρτσαρής!

Μένει «πράσινος» ο Τσαρτσαρής!

bet365

Όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr, ο Κώστας Τσαρτσαρής υπέγραψε νέο, μονοετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια μάς μίλησε αποκλειστικά:«Ήταν οικογενειακή υπόθεση. Δεν είμαστε ξένοι»!

Ο εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού πριν από λίγο έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, που θα τον βρει και τη νέα σεζόν να φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Ο Κώστας Τσαρτσαρής θα συμπληρώσει μια δεκαετία στους Πράσινους. καθώς αποδέχθηκε τη μείωση των αποδοχών του και παρέμεινε στο Τριφύλλι, όντας ο μοναδικός αθλητής στην ιστορία της Α1 με 9 πρωταθλήματα σε 9 σεζόν.

"Θα κυνηγήσουμε και τους τρεις στόχους"

Ο Αντώνης Καλκαβούρας μίλησε με τον Κώστα Τσαρτσαρή, με τον παλιότερο παίκτη της ομάδας να επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του gazzetta και να δηλώνει χαρούμενος για την εξέλιξη που είχαν οι... όχι και τόσο σκληρές διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό. «Όλα έγιναν σε χρόνο dt. Χθες μιλήσαμε και σήμερα υπέγραψα. Παρακολουθούσα από καιρό τις εξελίξεις και τα νέα οικονομικά δεδομένα και για αυτό δεν μου ήρθε σαν κεραμίδα η προσφορά. Μίλησα χθες με τον Μάνο και σήμερα πήγα και υπέγραψα. Οικογενειακή υπόθεση ήταν, τι είμαστε, ξένοι; Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω και αισιόδοξος ότι θα έχουμε πολύ ανταγωνιστική ομάδα, κυνηγώντας και τους τρεις στόχους».

Αυτή είναι η πρώτη επίσημη κίνηση των πρωταθλητών Ευρώπης προς θετική κατεύθυνση, τις τελευταίες μέρες και συγκεκριμένα μετά τις αποχωρήσεις των Ντρου Νίκολας και Αντώνη Φώτση, αλλά και το καθοριστικό τηλεφώνημα του Θανάση Γιαννακόπουλου στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Είναι η πρώτη φορά που ο Παναθηναϊκός αργεί τόσο πολύ να κινηθεί στο μετεγγραφικό παζάρι, γεγονός ενδεικτικό της περίεργης κατάστασης που βιώνουν οι πρωταθλητές Ευρώπης το φετινό καλοκαίρι.

Στην περίπτωση του Τσαρτσαρή τα πράγματα έμοιαζαν απλά, καθώς τόσο ο ίδιος ο παίκτης είχε διευκρινίσει ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα, αποδεχόμενος το πνεύμα της νέας –οικονομικής– εποχής του Παναθηναϊκού, όσο και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε καταστήσει σαφές ότι τον θεωρεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας. Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ο Τσαρτσαρής υπέγραψε συμβόλαιο που λήγει το επόμενο καλοκαίρι (2012), μαζί με όλα τα υπάρχοντα συμβόλαια.

Σχεδόν όλοι ελεύθεροι του χρόνου

Ο Διαμαντίδης, ο Μπατίστ, ο Καλάθης, ο Μάριτς, ο Σάτο, ο Βουγιούκας, ο Καϊμακόγλου, αλλά και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα είναι ελεύθεροι σε έναν χρόνο, γεγονός που... μαρτυρά τις προθέσεις της οικογένειας Γιαννακόπουλου για το μέλλον τους στον Παναθηναϊκό.

Πλέον τα πράγματα στον Παναθηναϊκό δείχνουν να μπαίνουν σε σωστό δρόμο, αφού είναι πάρα πολύ πιθανόν μέχρι αύριο να έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με το Τριφύλλι και ο Στράτος Περπέρογλου, που όμως ενδέχεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό. Μετά και τον «Περπέ», στο πράσινο προσκήνιο αναμένεται να μπει και ο Τζέιμς Γουάιτ που απασχολεί έντονα τον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον Κώστα Τσαρτσαρή και οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των πρωταθλητών:

Η ανακοίνωση...

Παναθηναϊκός και Κώστας Τσαρτσαρής ανανέωσαν τη συνεργασία τους για έναν ακόμη χρόνο. Οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία σήμερα. Ο Τσαρτσαρής βρίσκεται στους «πράσινους» από το 2002. Με τον Παναθηναϊκό έχει στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας εννέα φορές, κυπελλούχος Ελλάδας έξι φορές και πρωταθλητής Ευρώπης τρεις.

Και οι δηλώσεις...


«Ήταν κάτι το οποίο ήθελα πολύ», δήλωσε ο Τσαρτσαρής για να συμπληρώσει: «Το είχα δηλώσει ότι θα περίμενα τον Παναθηναϊκό. Όταν ξεκαθάρισαν κάπως τα πράγματα, ήταν θέμα τυπικό, ήταν θέμα λεπτών να βρούμε τη χρυσή τομή. Βρίσκομαι στην ομάδα από το 2002 και νιώθω αυτή τη στιγμή την ύψιστη τιμή που θα μπορούσε να βιώσει ένας αθλητής, γιατί η παραμονή τόσα χρόνια στην ομάδα σημαίνει ότι υπάρχει αναγνώριση, ότι οι θυσίες και οι προσπάθειες ετών «βγαίνουν» μέσα από αυτά τα συμβόλαια που έχω υπογράψει όλα αυτά τα χρόνια στον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους προέδρους, τους προπονητής και φυσικά στον κόσμο που με στηρίζει. Ξέρουμε όλοι ότι οι εποχές που διανύουμε είναι δύσκολες. Δεν θα μπορούσε να μείνει το μπάσκετ έξω από αυτό. Υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, όπως ο αθλητισμός. Και θα πρέπει να είμαστε όλοι λογικοί. Κάποια στιγμή θα γυρίσει ο τροχός».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα