Επαφές με ΠΑΟΚ για «Σάλπι»!

Επαφές με ΠΑΟΚ για «Σάλπι»!

bet365

Διερευνητικές επαφές με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη έχει ξεκινήσει ο Ολυμπιακός, αφού ο Έλληνας άσος αποτελεί... συμπάθεια του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ το και το κλίμα στη Θεσσαλονίκη δεν τον «σηκώνει».

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην «καίγεται» για την αγορά επιθετικού, ωστόσο αν οι Πειραιώτες αποφασίσουν να κινηθούν αποφασιστικά για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, κανείς δεν πρέπει να αποκλείσει το ενδεχόμενο αγοράς του Δημήτρη Σαλπιγγίδη!

Όπως αναφέρει ο Πρωταθλητής, οι Πειραιώτες έχουν ήδη προσεγγίσει τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν έμψυχα ανταλλάγματα και περίπου 400.000 - 500.000 για την αγορά του έμπειρου άσου.

Μάλιστα, όπως τονίζει το δημοσίευμα ο Ερνέστο Βαλβέρδε τρέφει μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπο του τριαντάχρονου επιθετικού, ενώ και ο ίδιος ο «Σάλπι» βλέπει το κλίμα στη Θεσσαλονίκη (λόγω και των σχέσεων με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ) να μην τον «σηκώνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα