«Μιλάμε με Ζεσουάλδο!»

«Μιλάμε με Ζεσουάλδο!»

«Μιλάμε με Ζεσουάλδο!»

bet365

Ο μάνατζερ του Ζέκα, Κάρλος Γκονζάλβες αποκάλυψε στο gazzetta.gr, ότι ο Φερέιρα λειτουργεί πλέον και ως τεχνικός διευθυντής και διαπραγματεύεται την απόκτηση του Πορτογάλου. Δεν συζητούν για δανεισμό στη Σετούμπαλ.

Το ενδιαφέρον για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό αφενός δεν είναι φιλολογικό αφετέρου επιβεβαιώθηκε και το βράδυ της Δευτέρας από τα χείλη του προπονητή του Τριφυλλιού. Το ερώτημα που προκύπτει από εκεί και μετά, είναι σε ποιο επίπεδο βρίσκονται οι κουβέντες με τη Σετούμπαλ και τον ίδιο τον παίκτη. Σύμφωνα μάλιστα με τον μάνατζερ του Ζέκα, ο οποίος μας ενημέρωσε για την εξέλιξη της υπόθεσης, αυτές τις πραγματοποιεί ο ίδιος Ζεσουάλδο Φερέιρα. Αυτό το τελευταίο είναι μάλλον ξεκάθαρο πως συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις μταγραφικές κινήσεις των Πρασίνων. Αλλωστε είναι κάτι που είχε συμφωνηθεί από τη συνάντηση του περασμένου Μαΐου, όταν και οριστικοποιήθηκε η παραμονή του 65χρονου τεχνικού.

«Για το ενδιαφέρον του Παναθηναίκού μας ενημέρωσε ο προπονητής του. Ο κύριος Φερέιρα μας είπε ότι έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές τον Ζέκα και πως τον θέλει στην ομάδα του. Αφού του εκφράσαμε την ικανοποίηση μας και τους είπαμε πως θα μας ενδιέφερε πάρα πολύ το θέμα, τον παραπέμψαμε στη διοίκηση, με την οποία θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία, μιας και υπάρχει ένα διετές συμβόλαιο».

Γνωρίζετε εάν η διαπραγμάτευση περιλαμβάνει και το ενδεχόμενο δανεισμού πέραν εκείνου της πώλησης;
«Ξέρω πως δεν υπάρχει κανένα σενάριο δανεισμού. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν το έχει ζήτησει ο Παναθηναϊκός, μα είμαι ενήμερος πως από την πλευρά της Σετούμπαλ δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να δοθεί δανεικός ο Ζέκα, ο οποίος είναι απαραίτητος στην ομάδα».

Αυτή τη στιγμή που ακριβώς βρισκόμαστε;
«Τόσο η Σετούμπαλ όσο και εμείς έχουμε ενημερώσει τον κύριο Φερέιρα για τις απαιτήσεις που υπάρχουν. Πλέον οπως καταλαβαίνετε αναμένουμε το τι θα αποφασίσει ο Παναθηναϊκός. Το μόνο που θέλω να πω ξανά, είναι πως ο Ζέκα θεωρεί εξαιρετική την προοπτική αυτής της μεταγραφής και ανυπομονεί για ένα αισιόδοξο φινάλε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα