Μάτος: «Είχα ψυχολογικά στην Ελλάδα»

Μάτος: «Είχα ψυχολογικά στην Ελλάδα»

Φώτης Καρακούσης
Μάτος: «Είχα ψυχολογικά στην Ελλάδα»

bet365

Παρότι αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα, ο Μαρσέλο Μάτος συνεχίζει να αναφέρεται στην καριέρα του στην χώρα μας και μάλιστα με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια.

Ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει με κανονική μεταγραφή στην Μποταφόγκο και την Τετάρτη ετοιμάζεται να αγωνιστεί κόντρα στην Κορίνθιανς την ομάδα με την οποία έκανε το μεγάλο όνομα κατακτώντας το πρωτάθλημα μαζί με τους Μασεράνο και Τέβες. Η ιστοσελίδα «Futnet.com», αναφέρεται στην πώλησή του από τον Παναθηναϊκό, την οποία και χαρακτηρίζει ως ένα μυθιστόρημα που τελείωσε και στέκεται στο ότι ο Μάτος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειες πέντε ετών, το μεγαλύτερο που είχε υπογράψει στην καριέρα του. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου, στις οποίες τονίζει πως στην Ελλάδα είχε ψυχολογικά προβλήματα. Αναλυτικά αναφέρει: «Η Κορίνθιανς με πήρε δανεικό το 2009 από τον Παναθηναϊκό και έτσι ουσιαστικά ήταν σαν να ξεκίνησε η καριέρα μου. Όταν πήγα εκεί προπονητής ήταν ο Μενέσες (ο τωρινός προπονητής της Εθνικής) και η αλήθεια είναι πως ήθελα να επιστρέψω στην πατρίδα μου έχοντας ως στόχο την συμμετοχή μου στην Εθνική. Στην Ελλάδα είχα ψυχολογικά προβλήματα, αλλά τώρα είμαι μια χαρά. Το 2010 πήγα στην Μποταφόγκο στην οποία είχα μια καλή πορεία και έκανα πολλούς φίλους. Ανανέωσα με την ομάδα αυτή υπολογίζοντας πως ακόμα δεν έχω κερδίσει κάτι με ομάδα από το Ρίο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα