Συνέντευξη Τύπου ο Αδαμίδης

Συνέντευξη Τύπου ο Αδαμίδης

Συνέντευξη Τύπου ο Αδαμίδης

bet365

Μία μέρα μετά την παρουσίαση του Έιντουρ Γκούντγιονσεν, την Τετάρτη δηλαδή, ο Σταύρος Αδαμίδης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης.

Η συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα είναι παρόντες ο Μάκης Κασνακίδης (Supporters) και εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής, θα αρχίσει στις 13:00 όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ και λογικά ο Αδαμίδης θα κάνει κάλεσμα στον κόσμο για στήριξη, προφανώς μέσω διαρκείας και Supporters.

Κανένας από τους δύο... τομείς, άλλωστε, δεν πάει καλά ως τώρα, όπως έχει γράψει αρκετές φορές το gazzetta.gr.

Ο Αδαμίδης αναμένεται να πει προς τον κόσμο, ξανά, ότι η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ δεν είναι καθόλου καλή και ότι πρέπει ο ΑΕΚτσής να στηρίξει με όποιον τρόπο μπορεί. Το γεγονός, πάντως, ότι αυτή η συνέντευξη γίνεται μία μέρα μετά την επίσημη παρουσίαση του Γκούντγιονσεν, στον οποίο η ΑΕΚ δίνει 1,3 εκατ. ευρώ τα προσεχή δύο χρόνια, είναι ένα θέμα γιατί δεν μπορεί ο απλός Ενωσίτης να πληρώσει αυτή τη μεταγραφή...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα