Το διπλό, τρελό γέλιο και 1-1! (videos)

Gazzetta team
Το διπλό, τρελό γέλιο και 1-1! (videos)

bet365

Ο Χιμένεθ για αποκατάσταση στο τέλος της προπόνησης έβαλε τους παίκτες του να παίξουν διπλό, με τους φορ να αμύνονται και τους αμυντικούς να παίρνουν τη θέση τους – Δείτε και τα δύο γκολ σε βίντεο.

«Τώρα θα παίξουμε ένα διπλό για να χαλαρώσουμε. Ουσιαστικά θα κάνουμε αποκατάσταση, γι’ αυτό απαγορεύονται τα δυνατά μαρκαρίσματα. Ταυτόχρονα θα παίξετε με το… κακό σας πόδι. Με αυτό θα πρέπει να πασάρετε και με το… καλό να τελειώνετε τη φάση», είπε ο Χιμένεθ στους «κιτρινόμαυρους» και δεν ήθελε πολύ να εξελιχθεί το διπλό σε σούπερ παράσταση για όσους το παρακολούθησαν.

Πραγματικά το κλίμα είναι εξαιρετικό στην ΑΕΚ και στο ποδοσφαιρικό της τμήμα, κάτι που θα διαπιστώσετε κι εσείς από τα σχετικά βίντεο. Ο Δέλλας έκλεψε την παράσταση με τις ατάκες του, ειδικά όταν προσπαθούσε να δικαιολογήσει τον εαυτό του όταν επιχειρούσε να… κλέψει λίγο και να πασάρει με το καλό του πόδι (αν και κάτι τέτοιο απαγορευόταν). Όταν λοιπόν με τακουνάκι (με το δεξί πόδι) έβγαλε τετ α τετ τον Καράμπελα, ο Χιμένεθ διέκοψε και ζήτησε η μπάλα να πάει στους αντίπαλους αφού είχε γίνει παράβαση των όρων παιχνιδιού. Κάτι που προκάλεσε την… αντίδραση του «Κολοσσού».

«Κόουτς γιατί; Τακουνάκι έκανα… Μαγεία είναι αυτό!» είπε για να ξεσπάσουν σε γέλια όλοι όσοι παρακολουθούσαν την άσκηση. Λίγο αργότερα έβγαλε ασίστ (πάρε – βάλε πάσα) πάλι με το δεξί του πόδι και όταν ο τεχνικός της ΑΕΚ διέκοψε ξανά για να δώσει στην άλλη ομάδα την μπάλα ο Δέλλας διαμαρτυρήθηκε (προκαλώντας… πανικό γέλιου) λέγοντας: «Για γκολ πήγα κόουτς, όχι για πάσα, για γκολ»… Εννοείται πως δεν έπεισε κανέναν.

Εκείνος που «εκνεύρισε» τους συμπαίκτες του (αλλά και τον μεταφραστή του Χιμένεθ) ήταν ο Κώστας Μανωλάς ο οποίος σημείωσε (έπειτα από ασίστ του Γεωργέα που του έδωσε έτοιμο γκολ σε κενή εστία όπως θα δείτε στο σχετικό βίντεο) το 1-0 κι έπειτα επιχειρούσε να τελειώσει κάθε φάση μόνος του προκαλώντας την… οργή ειδικά του Γεωργέα. Έπειτα από 5-6 ανεπιτυχείς προσπάθειες οι υπόλοιποι δεν του έδιναν την μπάλα (κι ας φώναζε: «Θα βάλω και δεύτερο») με τον διερμηνέα Αλέξανδρο Κολλιάδη να το… χαίρεται και να λέει στον νεαρό στόπερ: «Έτσι Κώστα μου, σιγά μη σου δώσει κανείς πάλι πάσα» με τους υπόλοιπους να συμφωνούν και να ξεσπούν σε γέλια.

Το διπλό για την ιστορία έληξε με σκορ 1-1 και το γκολ της ισοφάρισης (όπως θα δείτε στο βίντεο μια και καταγράψαμε και τα δύο τέρματα) το σημείωσε ο Καράμπελας από πάσα του Μάκου.

 

Τελευταία Νέα