Δέχεται μείωση ο Τέπιτς!

Δέχεται μείωση ο Τέπιτς!

Gazzetta team
Δέχεται μείωση ο Τέπιτς!

bet365

Ο Μιλένκο Τέπιτς ξεκαθάρισε τη θέση του δηλώνοντας σε συνέντευξή του που εξασφάλισε το gazzetta.gr πως θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό όντας θετικός σε μείωση των αποδοχών του.

Ο Σέρβος γκαρντ παραχώρησε συνέντευξη στη Sportski Zurnal που θα δημοσιευτεί την Τρίτη και εξασφάλισε το gazzetta.gr και τάσσεται υπέρ της παραμονής του με λιγότερα χρήματα.

Αρχικά, ξεκαθάρισε ότι «δεν μίλησα με κανέναν ακόμα για το θέμα μου. Παρακολουθώ ό, τι συμβαίνει και εύχομαι ότι ο Παναθηναϊκός θα του χρόνου μια καλή ομάδα παρά το ότι έφυγαν αρκετοί παίκτες», για να εξηγήσει έπειτα σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στους «πράσινους» πως «δεν είναι τίποτα σίγουρο. Δεν ξέρω κάτι. Πληροφορούμαι τα περισσότερα μέσω Ίντερνετ. Θα ήθελα να μείνω και θα ήθελα ο Ομπράντοβιτς να συνεχίσει να είναι στην τεχνική ηγεσία».

Ο Τέπιτς σχολίασε στη συνέχεια το ενδεχόμενο να του γίνει πρόταση για μείωση αποδοχών. Όπως παραδέχθηκε είναι θετικός τονίζοντας ότι «αν έχουμε ανταγωνιστική ομάδα και οι φιλοδοξίες της ομάδας είναι ακόμα ψηλά, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, τότε είμαι προετοιμασμένος να ξαναδώ το συμβόλαιό μου. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να βρούμε μια λύση που θα ικανοποιεί και τις δυο πλευρές».

 

Τελευταία Νέα