Προπονήθηκε κανονικά ο Πετκάκης

Προπονήθηκε κανονικά ο Πετκάκης

Δημήτρης Τομαράς
Προπονήθηκε κανονικά ο Πετκάκης

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Δημήτρης Πετκάκης προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς με την ομάδα του Πανιωνίου, καθώς ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα το πρόγραμμα των προπονήσεων του Πανιωνίου για την Δευτέρα στην Αυστρία. Στην απογευματινή προπόνηση, οι παίκτες έκαναν διάφορες ασκήσεις με μπάλα με έμφαση στην ανάπτυξη και στα τελειώματα των φάσεων. Ο Δημήτρης Πετκάκης προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς, καθώς ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες.

Επίσης ο Ντούνης προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο μόνος που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα ήταν ο Γκέζος. Το πρόγραμμα της Τρίτης περιλαμβάνει επίσης δύο προπονήσεις, το πρωί και το απόγευμα.

Σχετικά με τους παίκτες που προπονούνται στην Νέα Σμύρνη, όπως γράψαμε και πριν την Δευτέρα ο Φαμπιάν Εστογιανόφ δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα λόγω ενός μικροτραυματισμού και πλέον αναμένεται την Τρίτη να ξεκινήσει προπονήσεις. Οι Μπάλαμπαν, Ριέρα, Σαλαλί, Κούκετς, συνέχισαν κανονικά το δικό τους πρόγραμμα που αφορά κυρίως τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα