Τέλος ο Επστάιν από Ολυμπιακό!

Τέλος ο Επστάιν από Ολυμπιακό!

Gazzetta team
Τέλος ο Επστάιν από Ολυμπιακό!

bet365

Πέρασε και δεν... ακούμπησε ο Ντένις Επστάιν, ο οποίος αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Ο Γερμανός έλυσε τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους» και έκλεισε για δύο χρόνια στον Ατρόμητο.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Ντένις Επστάιν, ο οποίος έγινε ο πρώτος από την «ανεπιθύμητη λίστα» του Βαλβέρδε που αποχωρεί από το λιμάνι. Ο Γερμανός σε επαφή που είχε με τους «ερυθρόλευκους» έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του. Ακολούθως συμφώνησε με τον Ατρόμητο. Ο Επστάιν έκλεισε για δύο χρόνια στην ομάδα του Περιστερίου.

H ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ντένις Επστάιν και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Ακολουθούν και οι άλλοι...

Μετά τον Επστάιν σειρά θα πάρουν και άλλοι παίκτες που βρίσκονται στην λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών. Παίκτες όπως οι Γιάννης Παπαδόπουλος και Γιώργος Κατσικογιάννης που είναι εκτός πλάνων στον σύλλογο. Στον Ολυμπιακό έχουν την πρόθεση να τελειώσουν αυτά τα ζητήματα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα