Διορία Άρσεναλ σε Μπαρτσελόνα
Την πρόταση της Μπαρτσελόνα περιμένει η διοίκηση της Άρσεναλ για την απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγας και έχει δώσει προθεσμία δύο εβδομάδων στην πρωταθλήτρια Ισπανίας, για να κοινοποιήσει τις διαθέσεις της.
Όπως αναφέρει η Sun, οι «κανονιέρηδες» θα περιμένουν αυτό το διάστημα τους «μπλαουγκράνα» να καταθέσουν την προσφορά τους, με τις απαιτήσεις τους να αγγίζουν τα 46 εκατομμύρια ευρώ για τον Ισπανό μέσο.
Μάλιστα, η Daily Mail αναφέρει πως ο Φάμπρεγας θα συναντηθεί με τον προπονητή του στην Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, προκειμένου να τον πιέσει για να τον αφήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
