Τζουντ: «Ρατσιστές οι Έλληνες»

Τζουντ: «Ρατσιστές οι Έλληνες»

Gazzetta team
Τζουντ: «Ρατσιστές οι Έλληνες»

bet365

Η 35χρονη Τζουντ Σισέ αναφέρθηκε στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό, ξεχνώντας όμως να αναφέρει κάποιο... καλό από τα δύο χρόνια που ο σύζυγός της εργάστηκε στη χώρα μας.

Η κυρία Σισέ παραχώρησε δηλώσεις σε ουαλική ιστοσελίδα όπου ανέφερε τα... χειρότερα για τους Έλληνες. Αρχικά ανέφερε τα όσα συμβαίνουν στα ελληνικά γήπεδα και τον τρόπο που ξεδίνουν οι Έλληνες φίλαθλοι, σχολιάζοντας το υβρεολόγιο και τονίζοντας πως την ενοχλεί το ίδιο είτε βρίσκεται στο γήπεδο είτε παρακολουθεί από την τηλεόραση: «Αυτό φαντάζομαι πως γίνεται εδώ και αρκετές δεκαετίες, όμως με επηρεάζει όταν ακούω ή βλέπω αυτή τη συμπεριφορά αφού κάποιοι αναφέρονται και στην οικογένειά μου».

Η 35χρονη μητέρα τριών παιδιών αναφέρθηκε και στη ζωή στην Ελλάδα, λέγοντας πως αναγκάστηκε να πάρει τα παιδιά της από τη χώρα μας, κυρίως λόγω του 16χρονου υιού της, καθώς δεν την βρήκε κατάλληλη για την ανατροφή τους: «Έπρεπε να πάρω τον Κάσιους (5 ετών) και να τον βάλω σε νέο σχολείο, νέα γλώσσα, νέο σπίτι... Καταλαβαίνετε πόσο δυσβάσταχτο ήταν αυτό και πόσο συναισθηματικά φορτισμένη ένιωσα σαν γονιός». Αναφέρει μάλιστα ότι δεν ήθελε τα παιδιά της να μεγαλώσουν με τις ίδιες συνθήκες όπως τα Ελληνόπουλα, αφού δεν της άρεσαν ούτε τα σχολεία και οι συμμαθητές τους, ούτε ο τρόπος ζωής.

Πρόσθεσε δε: «Έχω έναν γιο 16 ετών (προετοιμάζεται για τις εισαγωγικές εξετάσεις) και έπρεπε να περνάω τον χρόνο μου μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας από τον Ιανουάριο και μετά μοιράζοντας τον χρόνο μου και την οικογένειά μου στα δύο σπίτια μου. Μου ήταν πολύ δύσκολο».

Όσο για τον Τζιμπρίλ και το πέρασμά του από τα ελληνικά γήπεδα: «Έχοντας δει αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στην Ελλάδα πιστεύω ότι το ζουν πιο έντονα. Ακόμη κι αν βάλουμε στην άκρη τον ρατσισμό που επικρατεί, θα μου ήταν αδύνατον να συνεχίσω έτσι ή να ζω στην Ελλάδα. Ακόμη κι αν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι φανταστικοί και το κλαμπ καλό, δεν θα ήθελα με τίποτα ο Τζιμπρίλ να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ελλάδα», ενώ για τη νέα ομάδα και την Ιταλία, υπογράμμισε:

«Μου αρέσει που θα αγωνιστεί στην Ιταλία, περισσότερο από την Ελλάδα, αφού είναι μόνο δύο ώρες η πτήση και η ζωή μας θα είναι πιο εύκολη. Βέβαια εγώ θα προτιμούσα να συνεχίσει στην Αγγλία...» επανέλαβε ακόμα μια φορά, μια και όπως φαίνεται εκείνη δεν μπορεί να ζήσει σε άλλη χώρα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τόνισε πως το φαινόμενο του ρατσισμού είναι έντονο στην Ελλάδα, αλλά δεν ήθελε να το σχολιάσει περαιτέρω, ενώ δεν ανέφερε κάτι θετικό που έχει σχέση με τη χώρα μας, ακόμη κι αν τόσο εκείνη όσο φυσικά και ο Γάλλος σύντροφός της έζησαν σαν βασιλιάδες. Ούτε φυσικά είπε κάτι για το πλουσιοπάροχο «πράσινο» συμβόλαιο...

Ελπίζουμε να μην αντιμετωπίσει τον έντονο ελληνικό ρατσισμό στην Ιταλία και τη Λάτσιο, αν και όπως αναφέρει το ίδιο το δημοσίευμα, δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που οι φίλαθλοι της γειτονικής χώρας είχαν σηκώσει πανό για τον Μπαλοτέλι που έγραφε: «Δεν υπάρχει μαύρος Ιταλός»...

 

Τελευταία Νέα