«Μπαίνει» σε 2 εβδομάδες ο Φέισα

Gazzetta team
«Μπαίνει» σε 2 εβδομάδες ο Φέισα

bet365

Σε δύο εβδομάδες θα είναι απολύτως έτοιμος ο Λιουμπομιρ Φέισα σύμφωνα με το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού. Ατομικό για «Φέτφα», Γκρπιτς, Μέλμπεργκ και Ρόμενταλ στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου.

Στις 12:30 (ώρα Ελλάδας) ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση του Σαββάτου για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε στο... καλοκαιρινό σήμερα (λόγω ηλιοφάνειας), Ζέεφελντ.

Το πρόγραμμα διήρκησε 1,5 ώρα και στο πρώτο μισό ως συνήθως έγιναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Στο δεύτερο μισό, πραγματοποιήθηκαν ξανά ασκήσεις τακτικής που έχουν σαν επίκεντρο την κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας, το pressing και τις σωστές τοποθετήσεις στο γήπεδο, ενώ έγιναν και ορισμένες για την βελτίωση της τεχνικής.

Σε 12-15 μέρες ο Φέισα...

Όσον αφορά στον Λιουμπομίρ Φέισα, όπως τονίστηκε από τον γιατρό της ομάδας κ. Χρήστο Θέο, ο Σέρβος μέσος θα είναι απολύτως καλά σε περίπου δύο εβδομάδες (σ.σ. το οριοθέτησε σε 12-15 μέρες) όταν και θα ενσωματωθεί ξανά στο πρόγραμμα της ομάδας. Η θλάση α' βαθμού που τον ταλαιπωρεί δεν είναι κάτι σοβαρό, ωστόσο θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή και συντηρητικό πρόγραμμα, ώστε να βρεθεί στο 100% των δυνάμεών του, χωρίς να κινδυνεύσει από κάποια πιθανή υποτροπή.

Ατομικό για τέσσερις

Σχετικά με τους υπόλοιπους «ερυθρόλευκους» που αντιμετώπιζαν μικροπροβλήματα, ο Γιάννης Φετφατζίδης προπονήθηκε μόνος του, είναι όμως σε πολύ καλή κατάσταση και το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών αναμένεται να τον «τεστάρει» με μπάλα στην επόμενη προπόνηση της ομάδας. Λογικά, από Δευτέρα θα μπει και αυτός κανονικά στο πρόγραμμα.

Παράλληλα, ο Πέταρ Γκρμπιτς ακολούθησε επίσης ατομική προπόνηση, ωστόσο αναμένεται να ενσωματωθεί στο ομαδικό πρόγραμμα της ομάδας το απόγευμα του Σαββάτου και όπως προκύπτει δεν έχει πλέον το παραμικρό πρόβλημα.

Τέλος, οι Όλοφ Μέλμπεργκ και Ντένις Ρόμενταλ προπονήθηκαν μόνοι τους, αφού έχουν μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης και ακολουθούν ατομικά προγράμματα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι περίπου 30 άτομα βρέθηκαν στην προπόνηση των Πειραιωτών, αφού ο καιρός στο Ζέεφελντ το Σάββατο ήταν πολύ καλός και έτσι οι ομογενείς φίλοι του Ολυμπιακού που βρίσκονται στην περιοχή αλλά και αρκετοί ξένοι πήγαν να παρακολουθήσουν την προπόνηση.

 

Τελευταία Νέα