Φουλάρει για Λιντζ!

Φουλάρει για Λιντζ!

Φουλάρει για Λιντζ!

bet365

Ο Άρης κινείται για τον Ρόλαντ Λιντζ και όπως αναφέρουν αυστριακά δημοσιεύματα, ο παίκτης είναι… πιθανό να μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη. «Υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον από Ελλάδα» τονίζει ο τεχνικός διευθυντής της Αούστρια.

«Ο Λιντζ έχει ρήτρα αποχώρησης και μόνο αν η μεταγραφή είναι για ομάδα της Αυστρίας έχουμε λόγο, επειδή εμείς δεν τον πουλάμε. Η απόφαση ανήκει αποκλειστικά στον παίκτη και αν υπάρχει προσφορά μπορεί να φύγει. Ξέρουμε για το ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδα του εξωτερικού» τόνισε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Τόμας Πάριτς,εννοώντας τον Άρη, ενώ οι Αυστριακοί επιμένουν πως οι «κιτρινοί» θα κινηθούν τις επόμενες ώρες και θα δαπανήσουν περίπου 500.000 ευρώ ώστε να τον αποκτήσουν. Ο μάνατζερ του παίκτη είναι σε διαρκή επικοινωνία με τη διοίκηση της Αούστρια και μπορεί να υπάρχουν κρούσεις από την Ισπανία, ωστόσο φαίνεται πως ο Άρης έχει το πλεονέκτημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα