Τι «μούντζα» είναι αυτή;

Gazzetta team

bet365

ΌΛΑ (στην κυριολεξία) τα είχε ο Παναθηναϊκός οι σοβαροί τραυματισμοί του λείπανε… Κρίμα για την ομάδα, κρίμα και γι’ αυτό το παλικαράκι τον Λάζαρο ρε γαμώτο. Πέρσι έχασε την προετοιμασία με κάταγμα στην περόνη από το πουθενά, φέτος είδε το ίδιο εφιαλτικό έργο που είχε δει και ο κολλητός του ο Καραγκούνης πριν από περίπου δέκα χρόνια. Φρίκη!

Πραγματικός εφιάλτης για κάθε ποδοσφαιριστή είναι ο τραυματισμός αυτός, μην την ψάχνετε. Σας μιλάω με προσωπική και πρόσφατη πείρα κι ας μην είμαι φυσικά επαγγελματίας αθλητής. Μπορεί να σου πάρει μέχρι και έξι μήνες να γυρίσεις και πάλι στα γήπεδα, ξέχωρα με το ψυχολογικό από το οποίο όλο «κρακ» θα ακούς χωρίς ουσιαστικά να έχεις (ξανά) πάθει τίποτα.

Τεράστια απώλεια και για τον Παναθηναϊκό καθώς μιλάμε για έναν από τους λίγους πλέον παίκτες που έχει ΠΟΙΟΤΗΤΑ και ΑΠΕΙΛΕΙ και που επίσης με το απρόβλεπτο παιχνίδι του κάνει ένα σωρό ζημιές στον αντίπαλο. Παίζει αριστερά, δεξιά, στον άξονα, γενικώς τα κάνει όλα και συμφέρει ενώ ο τραυματισμός του ήρθε σε μια περίοδο που μόνο γεμάτο ρόστερ δεν έχεις…

Να δούμε τι θα σκοπεύει να κάνει και ο Φερέιρα για να καλύψει το κενό, τουλάχιστον στα προκριματικά που δεν θα είναι στο 100% και ο Οβούσου. Η μία σκέψη λέει Μαρίνος, αλλά έτσι θα είσαι επιθετικά ακίνδυνος και η άλλη που μοιάζει και η πιο ενδεδειγμένη λέει Κάρα στον άξονα και Νίνης στα δεξιά. Σε κάθε περίπτωση ο κόουτς είναι αυτός που θα πρέπει να αποφασίσει, τα κουκιά είναι όμως μετρημένα και οι επιλογές ελάχιστες.

Η δυσάρεστη αυτή είδηση επισκίασε ένα φιλικό το οποίο δεν ήταν για «πολλά – πολλά» καθώς είδαμε το κακό πρόσωπο της ομάδας. Στα φιλικά βεβαίως όπως δεν πρέπει να ενθουσιάζεσαι, άλλο τόσο δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι κιόλας. Είναι ωστόσο εμφανές ότι η ομάδα θέλει ακόμη αρκετή δουλειά για να φτάσει εκεί που επιζητεί ο Φερέιρα. Είναι επίσης φυσικό να της λείπει τέτοια εποχή η φρεσκάδα παρότι απ’ ότι έχω διακρίνει - και χωρίς να το παίζω ειδικός - η ένταση στις προπονήσεις (συγκριτικά με άλλες χρονιές) δεν είναι τόσο μεγάλη προφανώς λόγω Ευρώπης.

Θέλει επίσης και παίκτες καθώς ειδικά στην επίθεση το πρόβλημα είναι μεγάλο και το γκολ έρχεται με το στανιό, παρότι ο Πετρό παλεύει και τα δίνει όλα. Δεν ξέρω αν μπορεί να το λύσει αυτός ο Τουτσέ που πιθανότατα θα πάρει την σκυτάλη από τον Κουίνσι Οβούσου, πλην όμως είναι ξεκάθαρο πως κανενός το μάτι δεν γεμίζει. Επιπλέον ουδείς μπορεί να φανταστεί ότι αν έρθει αυτός δεν θα έρθει κι άλλος στράικερ. Θα είναι σκέτη αυτοκτονία και το λέμε από τώρα γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Για την κλήρωση δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά. Δεν είναι Βασλούι η Οντένσε, δεν είναι όμως και Ρούμπιν Καζάν. Επομένως ο Παναθηναϊκός είναι σαφώς καλύτερη ομάδα, είναι το φαβορί. Όλα αυτά βέβαια πρέπει να τα βγάλει μέσα στο γήπεδο. Αν καταφέρει να εμφανιστεί όπως πρέπει σε δέκα μέρες δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να προκριθεί, ειδάλλως θα αρχίσουν τα ζόρια... Ας μην το σκεφτόμαστε όμως καν το δεύτερο σενάριο. Θα είναι σκέτη αυτοκτονία. Αρκετά έχουμε ήδη στο κεφάλι μας...

 

Τελευταία Νέα