Fantastic...five

Gazzetta team
Fantastic...five
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός), ο Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός), ο Μάικ Μπατίστ (Παναθηναϊκός), ο Ρόουλ Μάρσαλ (ΠΑΟΚ) και ο Γιάννης Μπουρούσης (Ολυμπιακός) συνθέτουν την καλύτερη πεντάδα του ελληνικού πρωταθλήματος τη σεζόν που τελειώσε.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης συγκέντρωσε 26 βαθμούς ενώ τον ακολούθησε ο Βασίλης Σπανούλης με 15 με αποτέλεσμα να τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις των γκαρντ αφήνοντας πίσω τους, τους Καλάθη, Μάρσαλ, Παλάσιο, Χαραλαμπίδη, Τεόντοσιτς και Τσάμη.

Ο Μπατίστ των 12 βαθμών και ο Μάρσαλ των 12, ηγήθηκαν της κατηγορίας των φόργουορντ –πίσω τους έμειναν οι Αντώνης Φώτσης, Πατ Καλάθης, Στράτος Περπέρογλου, Γιάννης Μπουρούσης, Ρόμπερτ Ντόζιερ, Χρήστος Ταπούτος, Τοντόρ Γκετσέφσκι και Ρομέιν Σάτο, ενώ ο Μπουρούσης έλαβε 16 βαθμούς, στην κατηγορία «σέντερ» και «έπιασε» την κορυφή. Τον Μπορούση ακολούθησαν οι Μάικ Μπατίστ, Τοντόρ Γκετσέφσκι και Ντάλιμπορ Μπάγκαριτς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα