Νέα εποχή Juve!

Gazzetta team
Νέα εποχή Juve!

bet365

Αυτή τη σαιζόν, η Juventus θα παίζει με μια νέα εμφάνιση στους εντός έδρας αγώνες, η οποία σηματοδοτεί την αρχή μιας συναρπαστικής νέας εποχής στην ιστορία της ομάδας καθώς μετακομίζει σε ένα νέο στάδιο.

Το στάδιο, το οποίο βρίσκεται στην τοποθεσία που βρισκόταν η παλιά της έδρα, το Stadio Delle Alpi, έχει ανακατασκευαστεί και αναβαθμιστεί πλήρως αποτελώντας πλέον μια θεαματική εγκατάσταση προηγμένης τεχνολογίας με χωρητικότητα 41.000 ατόμων.

Το κυρίως σώμα της νέας εμφάνισης για τους εντός έδρας αγώνες θα διαθέτει τις διάσημες ασπρόμαυρες ρίγες της Juventus, οι οποίες έχουν ανεπαίσθητα αναβαθμιστεί με ένα νέο σύγχρονο εφέ καθώς το χρώμα σβήνει απαλά στα άκρα τους.

Η έμπνευση γι αυτές τις ρίγες προήλθε μερικώς από τον τολμηρό σχεδιασμό και τη μοντέρνα κατασκευή του νέου σταδίου. Οι ρίγες αντικατοπτρίζουν τον τρόπο με τον οποίο οι στύλοι του σταδίου υψώνονται από την οροφή και πλαισιώνονται από τα γύρω βουνά.

Στην πλάτη της φανέλας κάτω από το γιακά υπάρχει η λέξη "Juventus" ενώ στην εσωτερική όψη της εμπρός πλευράς υπάρχει μια στάμπα με τις λέξεις "Forza Juve", ένα κάλεσμα ανασύνταξης που σημαίνει "Εμπρός Juve", το οποίο φωνάζουν ρυθμικά οι οπαδοί των Bianconeri για να εμψυχώσουν την ομάδα τους.

Ενώ η ιστορία και η παράδοση της ομάδας είναι ενσωματωμένες στο σχέδιο της φανέλας, η νέα εμφάνιση για τους εντός έδρας αγώνες είναι κατασκευασμένη από το επαναστατικό ανακυκλωμένο πολυεστερικό υλικό της Nike - για πρώτη φορά, το υλικό αυτό έχει χρησιμοποιηθεί τόσο στη φανέλα όσο και στο σορτς.

Για την κατασκευή κάθε εμφάνισης έχουν χρησιμοποιηθεί έως και δεκατρείς ανακυκλωμένες πλαστικές φιάλες νερού. Αυτή η νέα διαδικασία παραγωγής μειώνει την κατανάλωση ενέργειας έως και κατά 30% έναντι της παραδοσιακής διαδικασίας παραγωγής πολυεστέρα και διασώζει σχεδόν 100 εκατομμύρια πλαστικές φιάλες νερού αποτρέποντας την απόρριψή τους σε χώρους υγειονομικής ταφής απορριμμάτων.

Το σορτς αγώνων εντός έδρας, αυτή τη σαιζόν επιστρέφει στο κλασικό λευκό χρώμα χαρίζοντας στην εμφάνιση μια παραδοσιακή πινελιά παράλληλα με τον τολμηρό νεωτερισμό της φανέλας ενώ στην πίσω πλευρά, στο σημείο που τελειώνει το κάθε μπατζάκι, υπάρχει μια διακριτική μαύρη λωρίδα.
Οι κάλτσες της νέας για τους εντός έδρας αγώνες έχουν και αυτές το παραδοσιακό λευκό χρώμα αυτή τη σαιζόν αν και διαθέτουν δύο κύκλους σε μαύρο χρώμα με το γράμμα "J", το αρχικό της Juventus, στο κέντρο της πίσω πλευράς της κάθε γάμπας.

Οι ελαφρές εμφανίσεις (13% ελαφρότερες από τις προηγούμενες εκδόσεις) ρυθμίζουν ενεργά τη θερμοκρασία του σώματος των παικτών μέσα στο γήπεδο, βοηθώντας τους να παραμένουν πάντοτε στεγνοί και δροσεροί χάρη στη χρήση της τεχνολογίας Nike Dri-FIT. Αυτή η τεχνολογία εξασφαλίζει την απομάκρυνση και την εξάτμιση του ιδρώτα από το σώμα του παίκτη διαμέσου του υφάσματος.

Για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας βοηθούν οι ζώνες αερισμού, οι οποίες αποτελούνται από εκατοντάδες τρύπες ανοιγμένες με laser από τις μασχάλες έως την περιοχή της μέσης. Οι τρύπες αυτές επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα ώστε οι παίκτες να παραμένουν στεγνοί, δροσεροί και άνετοι.

Για πρώτη φορά, το έμβλημα της ομάδας στην εμπρός πλευρά της φανέλας είναι θερμοκολλητό, επιτρέποντας στη φανέλα να είναι ακόμα πιο ελαφριά και, κυρίως, εξασφαλίζοντας τον αερισμό αυτής της περιοχής του σώματος.

Η φανέλα για αυτή τη σαιζόν έχει νέα αεροδυναμική εφαρμογή. Είναι πιο λεπτή , πιο αθλητική και κατά 17% πιο ελαστική από τη φανέλα που χρησιμοποιούσε η Juventus πριν από δύο χρόνια.

Συμπληρώνοντας τη νέα εμφάνιση για την ημέρα του αγώνα, η Nike παρουσίασε μια μοναδική σειρά ενδυμάτων προπόνησης και lifestyle με την υπογραφή της Juventus για τους παίκτες και τους φιλάθλους, τα οποία μπορούν να φορεθούν τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και έξω από αυτό.

Η εμφάνιση και τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς θα αρχίσουν να διατίθενται από τα καταστήματα μετά τις 16 Αυγούστου.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες της φανέλας και των παικτών επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες nikefootball.com και nikemedia.com.

 

Τελευταία Νέα