Ό,τι να'ναι, λέμεεεε..

Μάνος Αντώναρος Μάνος Αντώναρος

bet365

Παν μέτρον άριστον.

Μας έχουν τρελλάνει.

Εδώ και δυο χρόνια μας έχουν τρελλάνει σε κάθε είδους άρισταμέτρα.

Ξεκινήσαμε από το spreads. (όσο ξέρει η μαμά μου πότε ενας παίκτης είναι οφσάϊντ, άλλο τόσο κατάλαβε και ο ελληνικός λαός τι είναι αυτά τα spreads).. περάσαμε στα άριστα μέτρα για το αν κουρέψουμε το μέτρον ή όχι. αν θα το επανδιαπραγματευθούμε ή όχι. αν θα είναι μεσοπρόθεσμό ή μακροπρόθεσμο μέτρον. και αφού (σχεδόν) κάθε μέρα βρίσκαμε κι άλλο ένα άριστον μέτρο. καταλήξαμε (λέμε τώρα) σήμερα αν η χρεωκοπία θάναι ελεγχόμενη, ελφριά, επιλεκτική, με τατουάζ ή χωρίς.

Οποιος έχει καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει παρακαλώ να σηκώσει το χέρι.

Η πολιτική ηγεσία και η «αφρόκρεμα» της ελληνικής δημοσιογραφίας είδε πάμπολα (παν ντεεεε) άριστα μέτρα και χάρηκε η ψυχή τους.

Παν μέτρον άριστον.

Αριστον το ένα, άριστον το άλλο. πεινάει ο κόσμος. και αν σήμερα πεινάει λίγο σε μερικούς μήνες θα ψωμολυσσάξει.

Ο Παπακωνσταντίνου επέβαλε τα κάθε λογής άριστα μέτρα.

Ο Βενιζέλος τα βάζει σε ωραίο περιτύλιγμα.

Μέχρι και ο Παναθηναϊκός σκέφτηκε ότι ήταν αριστον μέτρον να δώσει τον Τζιμπρίλ στην Λάτσιο. και μείς τι κάναμε; Μόνο που δεν πάμε στη Ρώμη να ζητωκραυγάσουμε μαζί με τους Λατσιάλι.

Προς το παρόν το έχουμ ε αποφύγει γιατί ως γνωστόν «παν μέτρον άριστον».

Παν μέτρον αριστον πατριώτες!

Μέχρι και στο σκανδαλο του ποδοσφαίρου το πάμε λάου-λάου .επειδή. ΥΕS το βρήκατε!

Πάν μέτρον άριστον!

Καλοί είναι οι Αγανακτισμένοι, αλλά μην το παρατραβάνε κιόλας . γιατί η Αστυνομία τα παίρνει στο κρανίο και ρίχνει όλα τα τζούφια (ληγμένα) χημικά διαθέτει.

Γιατί τα τζούφια;

Μα μην επαναλαμβανόμαστε. Για τελευταία φορά λοιπόν το επισημαίνω:

Παν μέτρον άριστον.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Κάποιος πρέπει να πει σε όλους αυτούς τους ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ και ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ότι οι αρχαίοι ημών ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ: «Παν μέτρον άριστον». ψάξτε όποιο λεξικό θέλετε.

Ναιιιιιι; Και τί είπαν δλδ ρε μεγάλε;

Είπαν:

ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ!

Το «παν» το πρόσθεσαν οι νεοέλληνες που δεν ξέρουν την τύφλα τους.

Παίρνω λοιπόν ένα σημαντικότατο μέτρον για να καθαρίσει το μυαλό μου:

Πάω για παν-μπάνιο!

Μάνος Αντώναρος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Μάνος Αντώναρος
Μάνος Αντώναρος

Ο Μάνος Αντώναρος γεννήθηκε στην Αθήνα και το πρώτο που θυμάται από τη δημοσιογραφία, ήταν όταν τον έπαιρνε από το χέρι ο πατέρας του (ο γελοιογράφος Αρχέλαος) και τον πήγαινε στα παλιά γραφεία της «Αθλητικής Ηχούς» για να παραδώσει τα σκίτσα του. Εκεί ο πιτσιρικάς Μάνος έβλεπε με ορθάνοικτα μάτια μερικά από τα ιερά τέρατα της (αθλητικής) δημοσιογραφίας να εργάζονται πυρετωδώς ακριβώς μπροστά στις λινοτυπικές μηχανές. Φυσικά του΄κανε εντύπωση και φυσικά ήθελε να γίνει ένας απ' αυτούς. Ετσι γύρω στα 20 του πήγε και είδε (μόνος του) τον μακαρίτη Κλεομένη Γεωργαλά και του είπε ότι ήθελε να δουλέψει στην «Ηχώ». Και εκείνος προφανώς θέλοντας να του κάνει πλάκα τον ρώτησε:

-Και τι θες να κάνεις;

-Να γράφω κάθε μέρα τη γνώμη μου!

Και -ω του θαύματος- ο Γεωργαλάς του απάντησε:

-ΟΚ! Αρχίζεις από σήμερα το απόγευμα.

Ετσι και έγινε. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ο Μάνος Αντώναρος έγραφε καθημερινά τη γνώμη του στην πίσω σελίδα της κραταιάς εφημερίδας.

Αργότερα δούλεψε σε πολιτικές εφημερίδες επί πολλά χρόνια, σε ραδιόφωνα και κανάλια. Κάθε φορά που εργαζόταν σε εφημερίδες έψαχνε την ευκαιρία να γράφει πού και πού στις αθλητικές σελίδες. Oι συνάδελφοι του αθλητικοί ρεπόρτερ πάντα του άνοιγαν την καλά φυλασσόμενη πόρτα τους.

Είναι ένας από τους πρώτους blogger στην Ελλάδα και υποστηρίζει φανατικά ότι το internet δεν είναι media, αλλά community.

Εδώ και δυο χρόνια εγκατέλειψε (από άποψη) τη μάχιμη δημοσιογραφία και αφιερώθηκε μαζί με τη γυναίκα του στο blog της www.eimaimama.gr

Τον τελευταίο διάστημα ανεβάζει post του στο gazzetta.

Hταν καιρός -όπως λέει ο ίδιος- να ξανανιώσει την χαρά της ελεύθερης και δημιουργικής δημοσιογραφίας.