Σούπερ ταλέντο στου Ρέντη

Σούπερ ταλέντο στου Ρέντη

Gazzetta team

bet365

Ο Μαθία έφερε στους Ρέντη τον 16χρονο Σεραφείμ Μιχαΐλοφ, ο οποίος θεωρείται ο κορυφαίος παίκτης στην Βουλγαρία, αφού στις ηλικίες κάτω των 17 έχει σκοράρει πάνω από 50 φορές!

Ο νεαρός στράικερ ψηφίστηκε κορυφαίος νέος παίκτης στην πατρίδα του, έχει σκοράρει πάνω από 50 τέρματα και ανήκει στην Σπαρτάκ Πλόβντιβ, την οποία βοήθησε να «χτυπήσει» το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ο πρώτος στόχος χάθηκε στην τελευταία αγωνιστική (2 βαθμούς διαφορά)από την Λίτεξ Λόβετς, ενώ στο κύπελλο, αν και σκόραρε ο νεαρός Βούλγαρος, η ομάδα του δεν τα κατάφερε να περάσει την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Γαύρος, ο Μαθία έφερε τον Μιχαΐλοφ για να μπει στις προπονήσεις των Νέων και αν τελικά αποκτηθεί θα μείνει για την ώρα στους Νέους, παρά το γεγονός ότι έχει αρκετές παραστάσεις από επαγγελματικά ματς και έχει ήδη μυηθεί στον πρωταθλητισμό. Πάντως, ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού ισχυρίζεται ότι αυτό το «λαχείο» δεν πρέπει να χαθεί.

Δείτε το video με τον ταλαντούχο Βούλγαρο Σεραφίμ Μιχαΐλοφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα