Αφεντικό ο Λεονάρντο
Ο Βραζιλιάνος ολοκλήρωσε την πλούσια καριέρα του στη Μίλαν, όμως έχει φορέσει και την φανέλα των Παριζιάνων τη σεζόν 1996-1997. Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Το Παρίσι είναι η μόνη μεγάλη πρωτεύουσα χωρίς ανταγωνιστική ομάδα. Όμως υπάρχουν οι δυνατότητες».
Σχετικά με τον προπονητή της ομάδας, Αντουάν Κομπουαρέ, ο πρώην τεχνικός της Ίντερ δήλωσε: «Θα τον καλέσω σε συνάντηση. Δεν θέλω να αλλάξω τη ρουτίνα της ομάδας. Μέχρι πριν έναν μήνα ήμουν προπονητής. Ξέρω πως νιώθει».
Για το πρότζεκτ που έχει κατά νου: «Δεν θέλουμε να αγοράσουμε δέκα Μέσι. Δεν είναι χτίζεται έτσι μια καλή ομάδα. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα ομάδων που το έκαναν και δεν είχαν αποτελέσματα. Η βάση ήδη υπάρχει και πρέπει να βελτιωθεί. Το να διατηρηθεί το υψηλό επίπεδο μίας ομάδας είναι δύσκολο. Είχα τη χαρά να οδηγήσω κορυφαίες ομάδες και δεν είναι εύκολο μείνουν σε αυτό το επίπεδο. Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν εύκολα. Πρέπει να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε πάνω σε ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ. Μην περιμένετε ότι θα αρχίσουμε με πάρτι. Αυτό δεν γίνεται».
Για τις μεταγραφές: «Δεν υπάρχει λόγος να βιαζόμαστε. Είναι περίοδος μεταγραφών. Ο κόσμος ψάχνει, υπάρχουν επαφές, συναντήσεις. Είναι φυσιολογικό. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Για μένα τώρα αρχίζει η σεζόν».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
