Σχορτσανίτης; Παρών!

Σχορτσανίτης; Παρών!

Gazzetta team
Σχορτσανίτης; Παρών!

bet365

Με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη στο ρόστερ της θα παρουσιαστεί η εθνική Ελλάδος στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, καθώς ο διεθνής σέντερ ενημέρωσε την ΕΟΚ ότι θα ενταχθεί στην προετοιμασία της «επίσημης αγαπημένης».

Ο 26χρονος διεθνής σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικοινώνησε με τους ανθρώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και τους γνωστοποίησε το μακροχρόνιο -μικρό- πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει (σ.σ με τα μάτια του).

Ωστόσο, ο «Σόφο» ενημέρωσε τελικά την ΕΟΚ ότι θα ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και το πρόβλημά του θα παρακολουθείται στενά από το ιατρικό επιτελείο της εθνικής Ελλάδος.

Την παρουσία του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, την είχε αποκαλύψει ο Νίκος Παπαδογιάννης μέσω του blog του στο gazzetta.gr το πρωί (συγκεκριμένας στις 11.46).
Υπενθυμίζεται πως το πρώτο ραντεβού των διεθνών είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Δευτέρα, όταν και θα υποβληθούν στις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα