Πήρε και Κουέβας ο ΠΑΣ (videos)

Θοδωρής Βασίλης
Πήρε και Κουέβας ο ΠΑΣ (videos)

bet365

Η ενίσχυση εκ Αργεντινής συνεχίζεται για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως αναφέρουν τα αργεντίνικα ΜΜΕ οι Ηπειρώτες ήρθαν σε συμφωνία με με τον Έκτορ Λουίς Κουέβας.

Ο Κουέβας είναι 28 χρονών και θα μετακομίσει στον «Άγιαξ της Ηπείρου» με την μορφή δανεισμού από την Μπελγράνο με οψίον αγοράς. Μάλιστα, τα έντυπα της πόλης παρουσιάζουν την μεταγραφή ως σίγουρη, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι η μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα της χώρας η OLE έχει ήδη τοποθετήσει τον Κουέβας στους παίκτες που αποχώρησαν από την Μπελγράνο έχοντας δίπλα από το όνομά του τον προορισμό του που δεν είναι άλλη από την Ελλάδα.

Ο Εκτορ Λουίς Κουέβας έχει αγωνιστεί κατά σειρά στις 9 de Julio de Morteros, Ταγιέρες, Ατλέτικο Ρασίνγκ Κόρντομπα και Μπελγκράνο. Με την τελευταία είχε τέσσερα γκολ σε 40 αναμετρήσεις την περσινή σεζόν και ήταν από τους συντελεστές της ανόδου στην μεγάλη κατηγορία κερδίζοντας μάλιστα στα μαπράζ την μεγάλη Ρίβερ Πλέιτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα