Τρελοί για Σισέ!

Τρελοί για Σισέ!

Gazzetta team
Τρελοί για Σισέ!

bet365

Το gazzetta.gr γράφει τον επίλογο της αποστολής στη Ρώμη για τη μεταγραφή του Σισέ με τις απόψεις των ρεπόρτερ της Λάτσιο και του αρχηγού των τιφόζι της ιταλικής ομάδας, εξηγώντας τον λόγο που λατρεύεται ήδη...

H Λάτσιο ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα φέτος στο ιταλικό πρωτάθλημα, κάτι που μαρτυρούν και οι ως τώρα μεταγραφές της. Τo gazzetta.gr βρέθηκε στη Ρώμη μαζί με τον Τζιμπρίλ Σισέ και έμαθε πώς θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι «λατσιάλι» ώστε να... χωρούν στην ενδεκάδα όλοι οι καλοί.

Το gazzetta.gr συνομίλησε σχεδόν με όλους τους ρεπόρτερ που βρέθηκαν στην κλινική από την οποία ο Τζιμπρίλ Σισέ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και αυτό που προέκυψε από τις συζητήσεις με τους περισσότερους είναι πως ο Γάλλος και ο Μίροσλαβ Κλόζε θα χωρέσουν και μάλιστα πολύ εύκολα στην ίδια ενδεκάδα.

Όπως μας εξήγησαν, ο προπονητής των «λατσιάλι», Έντι Ρέχα, θα αρχίζει κάθε φορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας από τον Γερμανό και τον Γάλλο επιθετικό. Οι δύο τους θα είναι σχεδόν πάντα βασικοί. Και από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι θα αλλάζουν περιστασιακά. Μάλιστα μας μετέφεραν πως το 4-3-1-2 είναι ένα σύστημα που θα παίξει πολύ φέτος η Λάτσιο.

«Ευτυχισμένοι οι οπαδοί της Λάτσιο»
Συνομιλώντας με έναν εκ των ρεπόρτερ της Λάτσιο, μάθαμε πως οι οπαδοί της ιταλικής ομάδας είναι ευτυχισμένοι με την άφιξη του Γάλλου στράικερ την οποία περίμεναν αρκετές εβδομάδες.

Ο Ρικάρντο Μαντσίνι λοιπόν, ο οποίος εργάζεται και σε ραδιοφωνικό σταθμό στη Ρώμη, αλλά και σε εφημερίδα μιλώντας στο gazzetta.gr τόνισε πως «η χθεσινή ημέρα ήταν η μέρα του Τζιμπρίλ Σισέ. Του ανήκει ολοκληρωτικά και όλοι οι ρεπόρτερ της πόλης με αυτό ασχολούμαστε. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα και την πόλη γενικότερα.

Οι φίλοι της Λάτσιο περιμένουν πώς και πώς να τον δουν στο γήπεδο, αλλά τουλάχιστον τους έφυγε ένα μεγάλο άγχος καθώς η μεταγραφή τελείωσε. Πλέον είναι ευτυχισμένοι που τον έχουν στην ομάδα τους. Είναι ένας παίκτης με μεγάλη καριέρα, παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, οπότε αναμένεται να προσφέρει πολλά».

«Σπουδαίο δίδυμο με Κλόζε»
Από τη μεριά του ένας άλλος ρεπόρτερ, ο Μάρκο Σένλι, μιλώντας στο gazzetta.gr τόνισε πως «περιμένουμε πολλά από τον Τζιμπρίλ Σισέ. Είναι σπουδαίος παίκτης και αναμένουμε να βάλει πολλά γκολ και να προσφέρει αρκετά στην ομάδα. Θεωρώ πως μαζί με τον Μίροσλαβ Κλόζε θα κάνουν σπουδαίο δίδυμο. Επίσης έχουμε και τον Μάουρο Ζάρατε και πιστεύω πως οι τρεις τους μπορούν να πετύχουν πολλά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθε ο Τζιμπρίλ Σισέ στην ομάδα και εύχομαι να έχει υγεία και να μην υποστεί κάποιον τραυματισμό γιατί στο παρελθόν είχε μερικούς σοβαρούς τραυματισμούς στην καριέρα του. Ελπίζουμε και πιστεύουμε στον Τζιμπρίλ Σισέ».

«Μας αρέσει που δένεται με τον κόσμο»
Εκτός των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Λάτσιο, έξω από την κλινική από την οποία πέρασε ιατρικές εξετάσεις, βρέθηκαν και αρκετοί οπαδοί της ιταλικής ομάδας. Ένας από αυτούς, ο Τζιανλούκα, είναι ο αρχηγός των Ultras και μιλώντας στο gazzetta.gr για τον Τζιμπρίλ Σισέ εξήγησε πως του αρέσει πολύ το γεγονός πως ο Γάλλος στράικερ σε όποια ομάδα και αν έχει παίξει έχει «δεθεί» με τον κόσμο της και αυτό περιμένει να γίνει και με τους οπαδούς της Λάτσιο.

«Περιμένουμε πολλά από τον Τζιμπρίλ Σισέ» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Τζιανλούκα, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γάλλο επιθετικό. «Είναι εξαιρετικός παίκτης, δυνατός, έμπειρος, έχει χημεία με τους οπαδούς και είναι αρκετά εκδηλωτικός κατά τη διάρκεια των αγώνων. Δένεται με τον κόσμο κάθε ομάδας που αγωνίζεται και αυτό μας αρέσει πολύ. Είμαστε χαρούμενοι που θα είναι παίκτης της ομάδας μας και περιμένουμε πολλά από αυτόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα