Τα κλειστά μάτια, ο Μουν και ο Αλέξης (vds)

Νίκος Αθανασίου
Τα κλειστά μάτια, ο Μουν και ο Αλέξης (vds)

bet365

To gazzetta.gr βρίσκεται στην Αυστρία και σας καταγράφει πλούσιο παρασκήνιο από το πρωινό χαλάρωμα των παικτών του Παναθηναϊκού στο Κίτσμπουελ. Τα τρίποντα του «Λάζου», ο κεφάτος Φερέιρα και ο Τζόρβας.

Το πρώτο δείγμα ήταν θετικό. Οι «πράσινοι» έδειξαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στη Λεχ Πόζναν και το πρωί της Τρίτης το πρόγραμμα είχε αποθεραπεία και χαλάρωμα. Φυσικά, δεν έλειπαν τα πειράγματα και οι ευχάριστες στιγμές, όπως και το μπασκετάκι που έχει την τιμητική του.

«Με κλειστά μάτια»

Από τους παίκτες που έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στην μπάλα με τα... σπυριά είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Εξάλλου έχει το μικρόβιο μέσα στο σπίτι του, από την αρραβωνιαστικά του που είναι μπασκετμπολίστρια. Ο διεθνής άσος το «έχει» το μακρινό σουτ, έριξε κάποια τρίποντα. Τα πρώτα «έγραψαν» και δεν άργησε και η ατάκα της ημέρας από τον «Λάζο», που είπε «και με κλειστά μάτια το βάζω»!

Αποθέωση για Μπράις... Σισέ!

Ο Μπράις Μουν, όπως ήταν λογικό, ήταν το κεντρικό πρόσωπο για το γκολ που έδωσε τη νίκη κόντρα στους Πολωνούς. Ο ΝοτιοΑφρικανός που κάνει ό,τι μπορεί για να χάσει τα περιττά κιλά και να επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση, αποθεώθηκε από τον Γιώργο Καραγκούνη και τον Κώστα Κατσουράνη, οι οποίοι του έλεγαν έλα ρε «γκολεαδόρ» ενώ του φώναξαν και «οέ οέ οέ Τζιμπρίλ Σισέ»!

Ανεβασμένος ο Πορτογάλος

Το στιλ και το βλέμμα του Φερέιρα δεν δίνει δικαιώματα για πολλά-πολλά. Σήμερα, όμως, ο Πορτογάλος ήταν κεφάτος και σε κάποια στιγμή της αποθεραπείας πείραξε τον Ματίας Μπιάρσμιρ, ο οποίος προσπαθούσε να κάνει μια διάταση.

Ο Αλέξης, το ποτάμι και ο «Πετρό»

Όπως έχετε δει και διαβάσει, κοντά στο προπονητικό υπάρχει και ένα ποτάμι, το οποίο προτιμούν οι ποδοσφαιριστές για να χαλαρώνουν μετά τις προπονήσεις. Τελευταίος πήγε ο Αντώνης Πετρόπουλος ο οποίος φώναζε με... αλλοιωμένη φωνή τον Τζόρβα. «Αλέξη, Αλέξη». Βέβαια, για να τα λέμε όλα, όταν ο διεθνής επιθετικός έφτασε στη... πηγή, δεν έπεσε και στο νερό καθώς τα νερά ήταν παγωμένα. Λογικό να δεχθεί και τα ανάλογα πειράγματα από τους συμπαίκτες του.

Γκόμες το πειραχτήρι

Ο εκ των βοηθών του Φερέιρα, Ζοσέ Γκόμες είναι από τα πειραχτήρια της προετοιμασίας, όταν εκείνος το κρίνει σκόπιμο. Έτσι, λοιπόν, εκτός από τους δημοσιογράφους που τους προκαλεί για «φιλικό», το πρωί πείραζε τον Σεμπάστιαν Λέτο που δεν είχε καταλάβει καλά μια άσκηση.

 

Τελευταία Νέα