Στο Ελατοχώρι ο ΠΑΣ

Νίκος Τσιώκος
Στο Ελατοχώρι ο ΠΑΣ

bet365

Στο Ελατοχώρι Πιερίας βρίσκεται από σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα και θα παραμείνει εκεί για τις επόμενες δέκα ημέρες. Απογευματινή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα.

Από σήμερα, Δευτέρα, η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στο Ελατοχώρι Πιερίας, καθώς το πρωί η αποστολή αναχώρησε για τα Πιέρια Όρη. Εκεί ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του και θα παραμείνει μέχρι τις 20 Ιουλίου.

Όσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και δόθηκε έμφαση στη φυσική κατάσταση. Από την πλευρά τους, οι τερματοφύλακες έκαναν το δικό τους πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων, Χρήστου Τσελιόπουλου. Τέλος, η αποστολή θα διαμένει στο ξενοδοχείο «Μύθος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα