Χρέος 560 εκατ. ευρώ η Μίλαν!

Χρέος 560 εκατ. ευρώ η Μίλαν!

Χρέος 560 εκατ. ευρώ η Μίλαν!

bet365

Ένα τεράστιο χρέος έχει πλέον ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος ύστερα από ήττα σε δικαστική διαμάχη, καλείται να πληρώσει 560 εκατ. ευρώ! «Παραμένει ανταγωνιστική η Μίλαν», τόνισε ο Γκαλιάνι.

Ο αντιπρόεδρος των Ροσονέρι, Αντριάνο Γκαλιάνι, παραδέχθηκε ότι ο Καβαλιέρε είναι υποχρεωμένος να πληρώσει 560 εκατ. ευρώ και δήλωσε: «είναι πρόβλημα για τη Μίλαν, όμως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί». Ο Μπερλουσκόνι, πρόεδρος της Fininvest, ηττήθηκε σε δικαστική διαμάχη που εκκρεμούσε από το 1991, όταν και πήρε στην κατοχή του με άνομα μέσα τον δημοσιογραφικό όμιλο Mondadori και πλέον χρωστάει πάνω από μισό δισεκατομμύριο.

Η πρώτη σκέψη είναι ότι τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να διατεθούν σε μεταγραφές και ο Γκαλιάνι δεν το διέψευσε. «Αυτό που συνέβη είναι πολύ δυνατό χτύπημα για τους ιδιοκτήτες της Μίλαν, αφού το κλαμπ ανήκει στη Fininvest. Ο Μπερλουσκόνι θα βρίσκεται στο Μιλανέλο την Τρίτη (12/07) για να παρουσιάσει την ομάδα. Θεωρώ ότι θα είναι καλή στιγμή για να συζητήσουμε. Όσον αφορά το κατά πόσο θα επηρεάσει τη Μίλαν, είναι κάτι το οποίο πρέπει να σκεφτεί ο Μπερλουσκόνι», τόνισε το δεξί χέρι του πρωθυπουργού της Ιταλίας.

«Αγαπάει τη Μίλαν πάρα πολύ, αφού είναι το παιδί του, αφού την έχει πάρει από τη χρεοκοπία του 1986 και την έχει φέρει σε τεράστιες επιτυχίες», πρόσθεσε ο Γκαλιάνι, ο οποίος όμως ξεκαθάρισε ότι οι Ροσονέρι αν και πλήττονται από το γεγονός, έχουν ό,τι χρειάζονται. «Η Μίλαν είναι μια απόλυτα ολοκληρωμένη και ανταγωνιστική ομάδα. Θα δούμε τι θα γίνει, αν και η ομάδα είναι τέλεια, όπως ήταν».

 

Τελευταία Νέα