Ηοtel… το τριφύλλι!

Gazzetta team
Ηοtel… το τριφύλλι!

bet365

Το gazzetta.gr βρίσκεται στην Αυστρία, παρακολουθεί την προετοιμασία του Παναθηναϊκού και σας παρουσιάζει τα δίδυμα των παικτών που μοιράζονται τα ίδια δωμάτια στο A-ROSA του Κίτσμπουελ.

Μαρίνος-Σεϊταρίδης
Δύο από τους τρεις δεξιοπόδαρους μπακ του Παναθηναϊκού, μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο. Ο παλιός Γιούρκας Σεϊταρίδης με τον Στέργο Μαρίνο. Ήσυχα παιδιά και τα δύο, κανένα πρόβλημα να συνυπάρξουν για τις επόμενες δέκα μέρες.


Τζόρβας-Πετρόπουλος
Ένας τερματοφύλακας και ένας επιθετικός. Εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο πολύ καλούς φίλους, οι οποίοι κάνουν παρέα και εκτός γηπέδου. Από τους πλακατζήδες της ομάδας.


Καραγκούνης-Χριστοδουλόπουλος
Από την πρώτη στιγμή που ο Λάζαρος μπήκε στην Παιανία το καλοκαίρι του 2008, ο Γιώργος Καραγκούνης τον πήρε από κοντά. Διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και συχνά βγαίνουν μαζί.


Κοτσόλης-Ιωαννίδης
Ο Ιωαννίδης στη περσινή προετοιμασία ήταν μαζί με τον Ντάνι Φερνάντες και συνεχίζει και φέτος με πορτιέρο για συγκάτοικο. Τον Στέφανο Κοτσόλη, που επέστρεψε και μετά από πολλά χρόνια κάνει προετοιμασία με το «τριφύλλι».


Βύντρα-Σπυρόπουλος
Οι δύο βασικοί ακραίοι. Και από τα καλύτερα παιδιά. Λουκάς Βύντρα και Νίκος Σπυρόπουλος μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο και το σίγουρο για τον «Σπυρό» είναι πως με τον ατακαδόρο Βύντρα δεν πρόκειται να πλήξει ποτέ.


Σαριέγκι-Καντέ
Συνυπάρχουν στο κέντρο της άμυνας, ο ένας έχει βοηθήσει πολύ τον άλλο κατά την διάρκεια των αγώνων και οι δύο εκ των στόπερ, Σαριέγκι και Καντέ «κόλλησαν» στην Αυστρία.


Κατσουράνης-Καρνέζης
Δίδυμο… κολλητών στο ίδιο δωμάτιο. Ο Κατσουράνης με τον «Όρε», λοιπόν, όπως ήταν λογικό διάλεξαν την συγκατοίκηση, όπως είχαν κάνει και στην περυσινή προετοιμασία.


Λέτο-Νίνης
Δεν τους λες και «κολλητούς» αλλά δεν είναι και λίγες οι φορές που έχουν βγει μαζί για να ακούσουν ξένη μουσική. Λέτο και Νίνης συνθέτουν ένα πολύ «ποιοτικό» δωμάτιο, αν αναλογιστούμε ότι αποτελούν δύο από τους βιρτουόζους του ρόστερ.


Σιμάο-Μπίαρσμιρ
Τώρα πως γίνεται ένας Μοζαμβικανός, με έναν Σουηδό να είναι αχώριστοι, αυτό είναι αλλουνού Παπά Ευαγγέλιο. Και όμως, ο Σιμάο με τον Μπιάρσμιρ είναι πολύ καλοί φίλοι και φέτος με την επιστροφή του «Μάτι» ξαναβρέθηκαν.


Πλεσί-Μουν
Η κοινή αφρικανική καταγωγή προφανώς έφερε πιο κοντά τον Πλεσί με τον Μουν, καθώς για πρώτη φορά φέτος συνυπάρχουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.


Κλέιτον-Ταμπάκης
Ζευγάρι στο ίδιο δωμάτιο που δεν μπορείς να πεις πολλά. Φαίνεται πως… ξέμειναν και οι δύο και δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς.


Δημούτσος-Λεοντίου
Συμπαίκτες την περίοδο 2007-2008 επί Ζοσέ Πεσέιρο. Από τότε έχουν καλές σχέσεις, τις οποίες διατηρούν μέχρι και σήμερα.


Φουρλάνος-Τριανταφυλλόπουλος
Συμπαίκτες στην ομάδα Νέων του «τριφυλλιού», από τις μεγάλες ελπίδες της Παιανίας για να καθιερωθούν στο μέλλον. Πιτσιρικάδες, με κοινά ενδιαφέροντα.


Ο μοναχικός Μπουμσόνγκ
Ο μοναδικός που ζήτησε να είναι μόνος του στο δωμάτιο. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός δεν ήθελε να έχει κάποιον συγκάτοικο και προτίμησε την ηρεμία της μοναξιάς.

 

Τελευταία Νέα