«Καλύπτουν» οι... υποψήφιοι για Βιτόλο;

«Καλύπτουν» οι... υποψήφιοι για Βιτόλο;

«Καλύπτουν» οι... υποψήφιοι για Βιτόλο;

bet365

Θεαματική ανατροπή με Βιτόλο; Θα δείξει, καθώς την ώρα που ο Ζαγοράκης τα έλεγε με τον παίκτη, οι υποψήφιοι αγοραστές τηλεφώνησαν και είπαν ότι καλύπτουν τα χρέη προς τον Ισπανό! Διαφορά στο οικονομικό με Κουτσιανικούλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που ο πρόεδρος του «δικεφάλου του Βορρά» κάθονταν στο ίδιο τραπέζι με τον Ισπανό και τους μάνατζέρ του για το καθοριστικό μίτινγκ, χτύπησε το τηλέφωνο του Ζαγοράκη. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν οι υποψήφιοι αγοραστές της ΠΑΕ κ.κ Φλωρίδης και Ταχπατζίδης του ζήτησαν να κρατήσει τον παίκτη και να καλύψουν τα χρέη του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπο του! Βέβαια είναι δεδομένο ότι ο Ισπανός δεν θέλει να γίνει μείωση στα χρήματα του. Πάντως το ραντεβού είναι ακόμη σε εξέλιξη...

Το story...

Ως γνωστόν, ο έμπειρος αμυντικός μέσος επέστρεψε εσπευσμένα από την Ολλανδία όπου προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του καθώς ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο μείωσης των αποδοχών. Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής το ρεπορτάζ τον οδηγούσε… στην Παιανία για να φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Μετά τα όσα έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου και την πίεση από τους οπαδούς του «δικεφάλου», η διοίκηση Ζαγοράκη κάνει αυτή την ώρα (αφού το ραντεβού είναι σε εξέλιξη) ακόμα μια κίνηση για να παραμείνει ο Βιτόλο!

Στη συνάντηση, εκτός από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και τον παίκτη, παρόντες είναι και οι εκπρόσωποι του Ισπανού. Το gazzetta.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει για ό,τι νεότερο.

Διαφορά στο οικονομικό με "Κούτσια"

Όσον αφορά το θέμα Κουτσιανικούλη, αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά ως το βράδυ της Κυριακής, μια και υπάρχει διαφορά στο οικονομικό μετά την σημερινή(9/7) συνάντηση που είχαν οι ενδιαφερόμενες πλευρές. Ο Εργοτέλης προσφέρει στον Κουτσιανικούλη ετήσιες αποδοχές 150.000 ευρώ, ενώ ο παίκτης ζητάει 250.000 ευρώ συν τα μπόνους. Ο Εργοτέλης δεν μπορεί να καλύψει αυτό το ποσό και στην αυριανή νέα επαφή μεταξύ των τριών πλευρών ίσως να ζητηθεί από τον ΠΑΟΚ να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα