Eπισήμως «Μιλανέζος»!

Eπισήμως «Μιλανέζος»!

Γιάννης Ράμμας
Eπισήμως «Μιλανέζος»!

bet365

Ο Γιάννης Μπουρούσης είδε το συμβόλαιό του να διακόπτεται από τον Ολυμπιακό κι η Αρμάνι Τζινς Μιλάνο άλλο που δεν ήθελε. Συμπαίκτης του Αντώνη Φώτση για τα επόμενα δύο χρόνια.

Τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες οδήγησαν τη διοίκηση των Πειραιωτών στην απομάκρυνση του Καρδιτσιώτη σέντερ, ο οποίος, όμως, δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό και μάλιστα επίσης ερυθρόλευκο.

Η Αρμάνι Τζινς τον έκανε δικό της για τα επόμενα δύο χρόνια έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ συνολικά και μαζί με τον Αντώνη Φώτση, τον Ομάρ Κουκ και τον «κλεισμένο» Μαλίκ Χέρστον, που αποτελούν τις μέχρι τώρα μετεγγραφικές κινήσεις της, θα προσπαθήσουν να ξαναδώσουν στην ιταλική ομάδα τη χαμένη αίγλη της.

Για την απόκτηση του 28χρονου μίλησε ο προπονητής της Αρμάνι Τζινς, Σέρτζιο Σκαριόλο, που είχε μόνο τα καλύτερα να πει.

«Ο Μπουρούσης είναι τα τελευταία χρόνια από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη, με εμπειρία τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, πάντα παλεύοντας για την υψηλότερη θέση. Είναι πολύ καλός στο λόου ποστ, επιτίθεται προς το καλάθι κι έχει αξιοθαύμαστη ικανότητα να "τρομάζει" τον αντίπαλο στην άμυνα. Το καλό σουτ από μακριά συμπληρώνει το ποτραίτο ενός ταλαντούχου κι έμπειρου παίκτη», τόνισε ο 50χρονος Ιταλός.

 

Τελευταία Νέα