Φρενίτιδα για Σισέ

Φρενίτιδα για Σισέ

Gazzetta team
Φρενίτιδα για Σισέ

bet365

Ο ερχομός του Τζιμπρίλ Σισέ στην Ιταλία για λογαριασμό της Λάτσιο συνιστά γεγονός που αφήνει άπαντες άκρως ικανοποιημένους στις τάξεις της ιταλικής ομάδας.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο κόσμος και οι άνθρωποι συνάμα των «Λατσιάλι» περιμένουν τον Γάλλο σουπερστάρ του Παναθηναϊκού να φτάσει στη Ρώμη και να υπογράψει με την ομάδα αρχίζοντας προετοιμασία.

Ο Σισέ θα αφιχθεί στη Ρώμη και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Fiumicino αύριο το βράδυ. Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο εμφανίζεται άκρως ικανοποιημένος από την εξέλιξη της μεταγραφής του Σισέ και είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία της. Επιπλέον, με σημερινό της δημοσίευμα η CorriereDelloSport αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Γάλλος άσος θα είναι τη Δευτέρα στη Ρώμη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ενώ είναι πιθανό να φτάσει από το βράδυ της Κυριακής. Ο Σισέ ετοιμάζεται να παίξει με τον Κλόζε στην επίθεση και να οδηγήσουν την ομάδα στις επιτυχίες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα