Eμπρησμός στον Δήμο Καβάλας!
Εχουν φουντώσει οι φήμες στην Καβάλα για το ποιος βρίσκεται πίσω από τον εμπρησμό σε εννέα υπηρεσιακά αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα στον περίβολο του Δημαρχείου!
Τη φωτιά αντιλήφθηκε άμεσα ο φύλακας του ιστορικού κτιρίου , που κατασκευάστηκε το 1890 και την κατάσβησε με πυροσβεστήρα , ενώ σύντομα έφθασε στο σημείο η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η αστυνομία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες έριξαν βενζίνη τα λάστιχα των σταθμευμένων υπηρεσιακών οχημάτων. Στη συνέχεια τοποθέτησαν ένα μεγάλο μπιτόνι με βενζίνη ανάμεσα στα αυτοκίνητα κι έβαλαν φωτιά.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
