Τσιμπάει, τσιμπάει??
Άστα φιλενάδα, πολύ μπλέξιμο αυτό το facebook και κοίτα μη σου την σκάσω από καμιά γωνιά και δεν ξέρεις από πού να κρυφτείς. Ξενυχτισμένη είναι πάλι η Λόλα, λες και χτυπούσε κάρτα ήταν στον ύπνο της. 2.30π.μ. κι εγώ περιμένω, 4.15π.μ. κι ακόμα μόνη μου μένω, 6.10μ.μ. στα περιστέρια τον πόνο μου λέω, 7.15π.μ. χτύπησε το ξυπνητήρι κι αρχίζω να κλαίω!! Εντάξει, έχω αφήσει χιλιόμετρα πίσω μου τον Γονίδη, που νομίζει ότι είναι και star! Εν ολίγοις, καλή μου Mrs. M. – καλά την άλλη, πάει τη χάσαμε – από ύπνο δεν τα πήγαμε καλά. Στον ξύπνιο μας να δούμε πώς θα πάει!
Για μεγάλα ψάρια…
Φιλενάδα μ’ εκείνη την ξεκούραση που λέγαμε, πώς τα πας?? Εγώ χάλια… Όλο λέει η Λόλα ότι θα φύγει και όλο κάτι την κρατάει στην Αθήνα. Και δεν ξέρω γιατί, αλλά φέτος μού μοιάζει πιο γεμάτη από ποτέ, πιο δύσκολο να ζεις εδώ από κάθε άλλη χρονιά. Θα τελειώσει το καλοκαίρι και η Λόλα ακόμα θα περιμένει να πάει για μπάνιο! Γι’ αυτό και σήμερα, θα σε πάω σε κάτι διαφορετικό από εξωτικές παραλίες, beach bar, τα μπανιερά του Ιουλίου, τα jumbo και το καινούργιο μαγιώ του Λαζαράκου.
Θα σε πάω Florida, αλλά όχι έτσι όπως την φαντάζεσαι! Που μακάρι, δηλαδή, να πηγαίναμε κανονικά στο Miami, όμως θα αρκεστούμε σε μια λίμνη και μια καλή ψαριά. Σαν τον Νικ Καλάθη, ο οποίος ξεκουράζεται αυτό το διάστημα στο σπίτι του και περνάει τον χρόνο του, απολαμβάνοντας ένα από τα χόμπι του, παρέα με καλούς φίλους. Η φωτογραφία κατέφθασε στο e-mail της Λόλας παρέα με καλά και κακά νέα. Όπως θα ξέρεις, ποτέ τα καλά νέα δεν έρχονται ασυνόδευτα! Λες και είναι ανήλικα παιδιά που ταξιδεύουν με αεροπλάνο!!! Καταπληκτική παρομοίωση αυτή, να την κρατήσω να την λέω…
Η φωτογραφία λογικά είναι από τη λίμνη Osceola που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του Νικ Καλάθη, αλλά μπορεί να κάνουμε και λάθος. Δεν είναι ότι έστειλε card-postal στη Λόλα και της έγραφε από πίσω τα νέα του. Αν, επίσης, δεν κάνουμε λάθος στη φωτογραφία διακρίνεται και ο αδελφός του Πατ, μόνο που εκείνος έχει το ρόλο του Λαζαράκου… Δηλαδή, να κάθεται και η Λόλα να κάνει όλη τη δουλειά!!!
Couples update!
Επειδή τα νέα είναι πολλά, τα μαζώξαμε όλα μαζί σε τομείς. Θα αντιληφθείτε τι εννοώ στην πορεία. Ξεκινάμε, λοιπόν, με τις ειδήσεις για τα ζευγάρια. Χάρη στο περιοδικό «Ciao», που φτάσαμε μέχρι το αεροδρόμιο για χάρη του, μαθαίνουμε ότι η σχέση του Σεμπαστιάν Λέτο με την Λουΐζα Τζορντανέλι πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Ο Αργεντινός μέσος, σου λέει, πριν λίγο καιρό γνώρισε τον Λούκα Τζορντανέλι και προχωράμε με αργά και σταθερά βήματα προς την επισημοποίηση της σχέσης. Τα ακούς Λαζαράκο, που με έχεις όπως ο Αντωνάκης την Ελενίτσα και είμαι έρμαιο της κάθε Καββαδία???
Οι τρεις δείπνησαν στα νότια προάστια και ο διάσημος τραγουδιστής συνομίλησε για πολύ ώρα με τον άσο του Παναθηναϊκού. Λέγεται, μάλιστα, ότι η συζήτηση περιστράφηκε κυρίως γύρω από το ποδόσφαιρο. Ξέρετε… Αν έχει κάνα σιγουράκι να παίξουν, αν θα μείνει ο Σισέ και τέτοια πράγματα!!
Στο ίδιο περιοδικό διαβάσαμε λεπτομέρειες για τον Γιάννη Μπουρούση και τη Χριστίνα Ψωμιάδη, κόρη του γνωστού «σ’ αγαπάω καρδιά μου. Φιλάκια», που είναι το συγκλονιστικότερο κομμάτι της δικογραφίας. Γνωρίστηκαν τον προηγούμενο Νοέμβριο και επιλέγουν να βγαίνουν κυρίως στα βόρεια προάστια και στο Κεφαλάρι. Παρότι ο Γιάννης μένει στο Ελληνικό και η Χριστίνα στο Π. Ψυχικό κατάφεραν να συνδυάσουν τα… αντίθετα προάστια και να έχουν τα μέρη που απομονώνονται και μοιράζονται τον έρωτά τους.
Όσοι τους ζουν λένε ότι είναι μια σχέση που μπορεί να φτάσει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας… Τώρα, αν θα τα ανέβει κιόλας είναι μια άλλη ιστορία! Πάντως, η Χριστίνα – που την βλέπετε και σε φωτογραφία με ένα στρώμα υπερπαραγωγή – λέγεται πως είναι στο πλευρό του Γιάννη όλο αυτό το διάστημα και τον έχει στηρίξει στις δύσκολες στιγμές που περνάει. Κι ο μπαμπάς της επίσης!!! Αφού, έμαθε η Λόλα, πως κάνουν αγρυπνίες όλοι μαζί…!
Baby update!
No Lazarako baby, I don’t mean you… Τι έρχεται μετά το ζευγάρωμα??? Το μωρό! Και μετά το μωρό τι έρχεται??? Το δεύτερο μωρό!!! Τι ωραία και προβλέψιμα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή. Γι’ αυτό η Λόλα έχει τον Λαζαράκο, για να μην βαριέται ποτέ με τις εναλλαγές στην προσωπικότητά του. Το baby report, λοιπόν, μας ενημερώνει ότι η Ράνια Λυκούδη διανύει το δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύντομα ο Μιχαήλ Άγγελος θα αποκτήσει αδελφάκι και ο Ζάχος Αναστασιάδης ένα δεύτερο παιδάκι!
Το ίδιο συμβαίνει και με την Έλσα Τόλη και τον Αποστόλη Κουτρούλια. Που τώρα που βλέπω δίπλα-δίπλα τα ονόματά τους θα έπρεπε να λέγονται Έλσα Τόλη και Αποστόλης Κουτρέλσας!! Χαχαχαχα!!!!! Καλό! Η Έλσα μίλησε στο «Super Star» και αποκάλυψε πως σε πέντε μήνες θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά και ότι ήταν κάτι που επεδίωξε το ζευγάρι, προκειμένου να έχει αδελφάκι η μικρή με το όνομα διασταύρωση, αν θυμάμαι καλά. Μισό λεπτό, να κάνω ένα google search. Α, γεια σου! Τερψιχόρη-Νταΐανα γωνία, λέγεται το παιδάκι.
Το τελευταίο νέο από τον κόσμο των αγέννητων παιδιών, έρχεται από την Αμερική. Εκεί, όπου ουδείς θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο διάσημος άσος ανέβασε χθες στο facebook μια φωτογραφία της Βικτόρια με την κοιλιά τούρλα, λίγες μέρες πριν γεννήσει. Η Posh Spice είχε δηλώσει πριν μερικές εβδομάδες πως δεν προτίθεται να κάνει τη φωτογράφιση που συνηθίζεται τελευταία, γιατί νιώθει άβολα να δείξει το σώμα της και την κοιλιά της έτσι στο κοινό.
«Έβγαλα αυτή τη φωτογραφία της Βικτόρια, ενώ δεν με κοιτούσε. Είναι εκπληκτική, λίγες μέρες πριν γεννήσει», έγραψε ο Ντέιβιντ και η συνέχεια είναι μάλλον γνωστή. Θα έπεσε κυνηγητό με τρελή σαγιονάρα στο σπίτι, γιατί η παντόφλα είναι out of season.
Άντε φιλενάδα, πιάνουμε Σαββατοκύριακο!!! Βρες λίγο χρόνο να ξεκουραστείς για να είσαι φρέσκια και να μην μου γκρινιάζεις πάλι από Δευτέρα. Η Λόλα ούτε τώρα θα τα καταφέρει και συνεχίζει να ελπίζει για την άλλη εβδομάδα. Χθες, πάλι πέρασα από τον πάγκο με τα ρητά και βρήκα ένα ακόμα καλό. «Ο αδελφός μου είναι ufo, μα τον αγαπώ τον μπούφο»!!!! Και ξέρεις τι σκέφτηκα φιλενάδα, ε?? «Ο Λαζαράκος είναι φάτσα, τον προτιμώ κι από μπουγάτσα»!!!!! Αχ, πότε θα βρω το τραγούδι μου???
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.



