Εξοργισμένος ο Αντεμπαγιόρ
Ο ίδιος με δηλώσεις του εμφανίστηκε απογοητευμένος και μίλησε για προσβολή (!) :
«Είναι απογοητευτικό και με προσβάλλει και δείχνει ποια είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Από τη μία θέλουν να γίνουν το μεγαλύτερο και το πιο επιτυχημένο κλαμπ στον κόσμο, αλλά δεν φέρονται έτσι οι άνθρωποι που διοικούν τον σύλλογο.
Κανένας από την Σίτι δεν ήταν άνδρας να μου μιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο. Ελαβα ένα mail από την γραμματέα του ποδοσφαιρικού διευθυντή Μπράιαν Μάργουντ που μου έλεγε να πάω στην προπόνηση στις 9 Ιουλίου. Αλλά όταν μίλησα με άλλους παίκτες, διαπίστωσα ότι η πρώτη ομάδα φεύγει για τις ΗΠΑ στις 8 Ιουλίου. Είναι φανερό ότι δεν με θέλουν αλλά κανείς δεν μου το είπε, Μου έστειλε ένα μήνυμα η γραμματέας, κάτι που συνέβη και με άλλους 6 παίκτες από ότι ξέρω»
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
